ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ – ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ στον Άρη Πορτοσάλτε!

Κοινοποίηση:
aris

Ο κόσμος έκραξε τον συστημικό δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ, κύριο Πορτοσάλτε! Το είπε ο ίδιος πριν λίγο. “Με έκραζαν μου φώναζαν άνθρωπε του μνημονίου”

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Άρη Άρη Σακελλάρη κανε μας τη χαρη εξαφανίσουν και τουμπεκί.

  2. Σε λιγο θα σας βαρανε ολους ΑΣΧΗΜΑ ! Αμε δε προδοσετε και τον Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ και ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ! Θα σας σκωτοσουν στο ξυλο

  3. O EΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΦΩΝΑΞΕ , ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΑ , ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ , ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΡΙΟ , Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ , ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΕΙΣΑΣΤΕ , ΓΙΟΥΡΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!

  4. Έτρωγε φιλετακια Μινιόν στο μεγάλη Βρεττανία με 1000 αστυνομικούς από κάτω να φυλάνε το ξενοδοχειο

  5. Στον Β παγκοσμιο την γλυτωσατε φτηνα εφιαλτες το 2018 θα σας εξαυλωσουμε ουτε τα σκυλια σας δεν θα αφησουμε ζωντανα

      1. Εννοειται φιλε…και να φανταστεις ειμαι απο Κυπρο,μαλλον ο μοναδικος…Ειμαι τρελλαμενος με ολη την κουλτουρα της Alt right…….Και νομιζω πρεπει να μπασουμε μεσα και αλλους Ελληνες εθνικιστες ωστε να δουν και να καταλαβουν τις τεχνικες που χρησιμοποιουν ωστε να γιγαντωθουμε ως εθνικιστικο κινημα….Εκτος απο το The Daily Shoah υπαρχουν και αλλες δυνατες εκπομπες οπως του Christopher Cantwell……The krypto report….Επισης αν τυχον δεν το γνωριζεις τωρα τελευταια γινονται τρομερες εκπομπες στο καναλι του Andywarski με εκπληκτικα ντιμπειτ….καλεσμενοι οπως Mike Enoch,Richard Spencer ταπεινωνουν και καταστρεφουν χωρις οικτο κεντρωους και αριστερους αντιφαδες…….

  6. ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ….ΕΙΣΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΑΤΡΗΔΑ ΜΑΣ…….

  7. Αφού δεν τις αρπάξανε οι του Στρατηγείου του Γκαίμπελς τυχεροί είναι, δεν ξεχνάμε και τις ανθελληνικές σειρές τους ούτε τα καραγκιοζιλίκια με το συρφετό που έχουν μαζέψει εκει μέσα. Επίσης να ακούσετε τη μουσική της εκπομπής του Παπαχελά η οποία προσομοιάζει σε ακούσματα τύπου illuminati..masonic κ.λπ

  8. Και λιγα σου είπαν. Αφού δεν σε πλάκωσαν στις σφαλιάρες τυχαιρος εισαι. Λαμόγιο μόνο το σκουφάκι σου λείπει….. Φαίνεσαι απο χιλιόμετρα μακρυά….

    1. Δεν τον πλάκωσαν απλά διότι εκεί που ήταν σκαρφαλωμένος δεν τον έφταναν.Κανενας δεν τόλμησε να κατέβει κάτω στον κοσμο

Comments are closed.