Τρεις είναι οι τραυματίες από το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 18:00… το απόγευμα της Τερτάρτης, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου.
Το τροχαίο έγινε κοντά 202ο χλμ. της Ν.Ε.Ο. στο ρεύμα προς Πάτρα λίγο μετά τα διόδια κοντά στο ύψος του εργοστασίου ποδηλάτων «Μανιατόπουλος».
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του tempo24.gr, οι τραυματίες είναι ευτυχώς ελαφρά, ενώ εξαιτίας του ατυχήματος σχηματίστηκαν ουρές οχημάτων και κρίθηκε απαραίτητη η επέμβαση της Τροχαίας για την εκτροπή των οχημάτων.
Νεώτερες πληροφορίες του εν λόγω ιστολογίου αναφέρουν: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου μετά το τροχαίο που σημειώθηκε νωρίτερα με την εμπλοκή οχημάτων και τους τρεις τραυματίες.