ΤΩΡΑ- ΕΝΤΑΣΗ έξω από το Υπουργείο Παιδείας από τη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Μαθητών και Φοιτητών

Κοινοποίηση:
1520

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα έξω από το υπουργείο Παιδείας ανάμεσα σε μαθητές και φοιτητικούς συλλόγους, που διαδηλώνουν από το πρωί, και δυνάμεις των ΥΜΕΤ.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Ένταση επικράτησε λίγο μετά τις 13:30 σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν μαθητές και φοιτητές έξω από το υπουργείο Παιδείας, όταν οι νεαροί προσπάθησαν να ανοίξουν την καγκελόπορτα προκειμένου να μπουν στον περιβάλλοντα χώρο.

Οι μαθητές έσπρωξαν την καγκελόπορτα, πίσω από την οποία βρίσκονται παρατεταμένες δυνάμεις των ΜΑΤ, και πέταξαν μια σακούλα με σκουπίδια προς την πλευρά τους.

Λίγο μετά τις 13:35 οι αστυνομικοί προχώρησαν σε επέμβαση ώστε να απομακρύνουν τα παιδιά από την καγκελόπορτα, χωρίς να κάνουν χρήση χημικών.
Σε ένδειξη καλής θέλησης και προκειμένου να μην τραυματιστούν οι μικροί μαθητές, οι φοιτητές που παίρνουν επίσης μέρος στη συγκέντρωση υπαναχώρησαν, με αποτέλεσμα τα πράγματα να ηρεμήσουν.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕ ΒΙΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ 16ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ!

  2. ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΑΡΕΜΕΝΑ ΡΟΠΑΛΑ ΔΕΝ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ; ΣΠΑΩ ΚΑΙΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ;

  3. Δε βλέπω τίποτε μουσάτους με αμπέχωνα. Τί έγινε, εκμορντενίστηκαν οι αριστεροί;

  4. Μαθητές και φοιτητές με κόκκινες σημαιούλες? Γιατί? Εφοριακοί του δρόμου είναι? Να κάτι που έμαθα τώρα. Γηράσκω αεί διδασκόμενος.

Comments are closed.