ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ανακόπηκε από την Αστυνομία η αντιφασιστικη πορεία προς τα γραφεία της ΧΑ – Κλειστή η Λεωφόρος Νίκης

Κοινοποίηση:
epeisodia

Ενώ στο Κερατσίνι υπάρχουν επεισόδια…

Πριν από λίγο η αντιφασιστική πορεία που πραγματοποιείται στη μνήμη του Παύλου Φύσσα στη Θεσσαλονίκη έφτασε στη συμβολή των οδών Σαλαμίνος με Δωδεκανήσου με σκοπό να προσεγγίσει τα γραφεία της ΧΑ.

Οι διαδηλωτές ανακόπηκαν από φραγμό δυνάμεων της Αστυνομίας με αποτέλεσμα η πορεία να στρίψει στη Λεωφόρο Νίκης, η οποία αυτή τη στιγμή είναι κλειστή.

Κλειστοί παραμένουν ακόμη αρκετοί κεντρικοί δρόμοι της Θεσσαλονίκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Σκουπίδια που το σύστημα χρησιμοποιεί μια χαρά εν αγνοία τους.
    Αν του έκοβε έστω και λίγο θα διαδήλωναν στη μνήμη των νεκρών των Ιμίων.
    Έτσι θα πήγαιναν κόντρα στο σάπιο κατεστημένο…τώρα απλά το σιγοντάρουν.

    Αριστεροί…ηλίθιοι και δεκανίκια του συστήματος.

  2. οι απλυτοι παραβατικοι ανθελληνες παλι προκαλεσαν επεισοδια και φασαριες ας ξερουν οι ελληνοφωνοι αντιδημοκρατες βρωμιαριδες οτι ο ελληνικος λαος δεν δειχνει αλη ανοχη με την ψηφο του θα ελευθερωσει και θα ξεβρωμισει τον τοπο μας απο αναρχομπαχαλακιδες αντιεθνιστες τρομοκρατες η ελλαδα ανηκει στους ελληνες

  3. Ποτέ δεν έγινε πορεία στην μνήμη κάποιου πραγματικού ήρωα που έπεσε εν ώρα μάχης για την πατρίδα. Για κάποιον ένστολο π.χ. που χάθηκε στο Αιγαίο. Γελοιότητες, απο ανεγκέφαλα δίποδα. Αυτοί σπιλώνουν περισσότερο τον Φύσσα που τον ηρωποιούν και καταλήγει ένας νεκρός να γίνεται χωρίς να φταίει, αντιπαθής, φταίνε όμως οι γονείς του που δέχονται την εκμετάλλευση του θανάτου του, για να βιαιοπραγούν και να κλέβουν μαγαζιά κάτι παρτάλια. Στο τέλος θα μας πούνε ότι όσο επικίνδυνος ήταν ο Χριστός νεκρός, άλλο τόσο είναι και ο Φύσσας.

Comments are closed.