ΔΕΙΤΕ LIVE -ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Ξεκίνησε με την παρουσία μόνο του Στρατούλη(;) η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής – Έξαλλη η Ζωή άρχισε να τα “χώνει”!

Κοινοποίηση:
bouli

Με τη συμμετοχή του Δημήτρη Στρατούλη αλλά και… της Δέσποινας Χαραλαμπίδου από πλευράς Λαϊκής Ενότητας ξεκίνησε η Διάσκεψη των Προέδρων. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου διεμήνυσε ότι θα περιμένει μήπως… κάποιος αλλάξει γνώμη, σημείωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και συνέχισε:

Από τα ΜΜΕ έμαθα ότι ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Δημοκρατία, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ και Χρυσή Αυγή δεν θα παραβρεθούν. Εκφράζω την έκπληξή μου, γιατί αν και μέλος της Κ.Ο., δεν ενημερώθηκα.

Δεν ξέρω αν είναι προσπάθεια να μη συνεδριάσει η Διάσκεψη. Μένω έκπληκτη και γιατί ο Μεϊμαράκης έλεγε πως η Βουλή πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. …εκλογές γιορτή και σχόλη να ‘ταν η βδομάδα όλη κι η Ζωή να ήταν μόνο κάνα δυο φορές τον χρόνο!

  2. ΟΥΤΕ ΝΟΜΟΙ , ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ . ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΩΝ .Ο ΠΑΚΗΣ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΗΤΑΝ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ , ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ , ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ δημοκρατιας ΜΕΝΕΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΩΝ 4 ΘΕΣΜΩΝ , ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ . ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΠΟΛΙΚΑ. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΑΤΡΙΔΑ??

Comments are closed.