Προειδοποίηση Σύρου πρόσφυγα: «Μην έρθετε στη Σουηδία» (βίντεο)

Κοινοποίηση:
syros

Ο Σύρος πρόσφυγας Mahmoud Bitar χρησιμοποιεί… τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να διαλύσει το μύθο σχετικά με τη ζωή των μεταναστών στη Σουηδία.

«Σου δίνουν μεγάλο σπίτι, ένα καλό αυτοκίνητο, δουλειά και πολλά λεφτά… Αυτό πιστεύουν οι Σύροι πίσω στην πατρίδα, ότι τους προσφέρουν εδώ στη Σουηδία», λέει ο νεαρός στην εκπομπή BBC Trending. Η πραγματικότητα, τονίζει ο Bitar που έχει γίνει σταρ στα social media, είναι ότι η ζωή στην σκανδιναβική χώρα είναι αρκετά πιο δύσκολη από ότι περιμένει κανείς.

Ο πρόσφυγας, χρησιμοποιεί το χιούμορ του προκειμένου να μοιραστεί τη προσωπική του ιστορία για το μεγάλο ταξίδι που έκανε προκειμένου να φτάσει στη Σουηδία: στην Αίγυπτο, ακολούθως Τουρκία, Ελλάδα και Σουηδία. Πάντως, αν και προειδοποιεί τους συμπατριώτες του για τις δυσκολίες στη χώρα του ευρωπαϊκού βορρά, δηλώνει ότι οι Σουηδοί είναι ανοιχτοί στο να υποδεχτούν Σύρους πρόσφυγες στη χώρα τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Οπως τα λέει ο άραβας είναι τα πράγματα στην Σουηδία. Πολλοί στην Ελλάδα νομίζουν οτι ειναι επίγειος παράδεισος αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη.Οι σοσιαΛΗΣΤΕΣ του Πασόκ διαφημιζαν τοσα χρόνια το αποτυχημένο Σουηδικό σοσιαλιστικό μοντελο γιατί ηταν προς το συμφέρον τους. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

  2. αυτος αμα εκοβε τα μουσια θα ταν πανεμορφος. τωρα αντε να παει μαζι του γυναικα με την κουβερτα στη μουρη του

    1. ελα πες την αληθεια….

      Η ΚΥΡΑ- ΤΑΣΙΑ ΕΙΣΑΙ!!!!!!!

  3. Προπαγάνδα Εγγλέζικη για να μην πάνε Αγγλία. Αλλά ποιος να το σκεφτεί αυτό;

    Θα δεχόταν ο άλλος να πληρώσει περισσότερους φόρους για να έχει πρόσφυγες στη χώρα του. Μάλλον κάνα μπαγκλαντεσιανό γκόμενο έχει και τον πληρώνει ήδη ακριβά.

Comments are closed.