Προθεσμία 10 ημερών στην Τσατάνη από τη Θάνου

Κοινοποίηση:
prothesmia-10-imerwn-stin-tsatani-apo-ti-thanou.w_l

Δεκαήμερη προθεσμία έλαβε, μέσω του συνηγόρου της, η εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη προκειμένου να δώσει εξηγήσεις στο πλαίσιο πειθαρχικής έρευνας που γίνεται σε βάρος της για την υπόθεση Βγενόπουλου.

Την έρευνα διενεργεί η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου την οποία η εισαγγελική λειτουργός έχει κατηγορήσει για μεροληπτική στάση και δεν αποκλείεται, όπως εκτιμούν άνθρωποι που γνωρίζουν την υπόθεση, η κ. Τσατάνη να ζητήσει την εξαίρεση της από την έρευνα.

Πάντως, η κ. Θάνου απαντώντας στις αιτιάσεις της εισαγγελέως για αόριστη κατηγορία έδωσε στον δικηγόρο της κ. Τσατάνη Θέμη Σοφό έγγραφο με το οποίο τις εξειδικεύει . Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τρία ερωτήματα τα οποία θέτει η πρόεδρος του Αρείου Πάγου στην εισαγγελέα και αφορούν την διαδικασία που προηγήθηκε μέχρι να φτάσει η δικογραφία Βγενόπουλου στα χέρια της , τη συμφωνία που έγινε με τις Κυπριακές αρχές, αλλά και αν πράγματι την ημέρα που κάλεσε σε εξηγήσεις τον επιχειρηματία εξέδωσε διάταξη για την αρχειοθέτηση της υπόθεσης του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: