ΠΡΟΚΛΗΣΗ από τον Πρόεδρο του ακροδεξιού BBP: «Η τουρκική σημαία θα κυματίσει ξανά στον ουρανό της Αθήνας»!

Κοινοποίηση:
tourkikiSimaia-768x512

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ο Ντεστιτζί είπε πως κανείς δεν είναι σε θέση να προσβάλει, να υποτιμά και να φέρεται άσχημα στην τουρκική σημαία, στο τουρκικό έθνος και στο τουρκικό κράτος και πρόσθεσε πως «επιθυμώ να εκφράσω την προσδοκία μου η ελληνική κυβέρνηση το συντομότερο να ασκήσει τις νομικές διαδικασίες σε βάρος αυτών που προκάλεσαν αυτά τα επεισόδια και να μην τα επιτρέψει ξανά».

Ο Ντεστιτζί ζήτησε η Ελλάδα το συντομότερο να απελάσει προς την Τουρκία τους ενόχους για τρομοκρατία και πρόσθεσε: «Από εκεί και μετά θα έχει δικαίωμα να υποβάλει κάποια αιτήματα στην Τουρκία».

«Θα διδάξουμε ξανά ιστορία»

Σε εμπρηστικές δηλώσεις προχώρησε και ο πρόεδρος του Κόμματος Κινήματος Εθνικιστών, Ερχάν Ουστά, ο οποίος τόνισε πως «κάποιος πρέπει να πει στην ελληνική κυβέρνηση τι συνέβη το 1921 και το 1922. Αν δεν το πούμε, ξέρουμε πώς θα… σφηνώσουμε σαν σφαίρα στο Αιγαίο, θα διδάξουμε ξανά ιστορία«.

Τόσο το κόμμα Μεγάλη Ένωση, όσο και το Κίνημα Εθνικιστών είναι ακροδεξιά. Το δεύτερο είναι ανεπίσημα γνωστό ως Γκρίζοι Λύκοι, αναφερόμενο στην ανεπίσημη παραστρατιωτική νεολαία του. Στις Βουλευτικές εκλογές του Νοεμβρίου 2015, το κόμμα πήρε 10,69% (5.085.524 ψήφοι) και κέρδισε 41 έδρες, διατηρώντας τη θέση του ως τέταρτο Κόμμα στη Μεγάλη Εθνοσυνέλευση. Παρά το γεγονός ότι έχει τον χαρακτήρα παραστρατιωτικής οργάνωσης και ότι μέλη του έχουν προβεί σε παράνομες δραστηριότητες δεν έχει υποστεί καμία ποινική ή δικαστική δίωξη.

Πηγές: Kapsamhaber, Yeniakit

newsit

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Καίγεται ωραία η τουρκικη σημαία…. Μακάρι να είχαμε και τουρκους να κάψουμε…

  2. ΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΓΓΟΛΕ……….ΓΙΑ ΖΕΣΤΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ.

  3. ΣΤΗ ΓΕΕΝΑ ΠΥΡΟΣ ΑΚΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΦΩΤΙΑΣ ΘΑ ΚΥΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΣΤΕΩΜΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ 7ΕΤΙΑΣ ΔΛΔ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ-ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ…ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ ΣΑΣ ΙΣΛΑΜΟΖΩΑ

Comments are closed.