Προσδεθείτε λοιπόν – δεύτερη φορά αριστερά! Από εδώ και πέρα θα ζήσουμε πολλές ασύμμετρες καταστάσεις!

Κοινοποίηση:
tzifras_autografo__article__article

«Όταν γίνεται εξουσία, απλώνεται ένας ζόφος. Έχουν βαθύτατη αδιαφορία για τον άλλον άνθρωπο γι’ αυτό και απέτυχαν ιστορικά. Ιστορικά δεν επιβεβαιώνεται πουθενά το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς», είπε ο Στέλιος Ράμφος. Αυτό επιβεβαιώνεται από την ιστορική γνώση, από τα όσα έγιναν γύρω μας. Η αριστερά, ήδη κάνει ό,τι μπορεί για να αποχρωματίσει θρησκευτικά και εθνικά τη χώρα μας. Η εκλογή, χθες, του ΣΥΡΙΖΑ, δεν προμηνύει τίποτα καλό.

Τίποτα απολύτως. Από την 25η Ιανουαρίου 2015, η κρίση όχι μόνο δεν τιθασεύτηκε, αλλά αντίθετα, «βάθυνε». Οι έλεγχοι κεφαλαίων, έδωσαν το τελειωτικό χτύπημα. Κι όμως, φαίνεται πως δεν ενόχλησαν.

Με λίγα λόγια, δεν ενόχλησαν οι χιλιάδες απολύσεις, τα λουκέτα, η απόγνωση στην οποία οδηγήθηκαν χιλιάδες επιχειρήσεις. Εδώ στην Ελλάδα, πολλοί, άνευ πολιτικής Παιδείας, κινούνται με βάση το θυμικό. Και ιδού τα αποτελέσματα…

Εν έτει 2015, έχουμε κυβέρνηση αριστεριστών και η Ελλάδα «βενεζουελοποιείται» με ταχύτατους ρυθμούς, εγκαταλείποντας τις αντιλήψεις που θα έπρεπε να διέπουν μια χώρα ενσωματωμένη στους ευρωατλαντικούς θεσμούς. Προσδεθείτε λοιπόν – δεύτερη φορά αριστερά. Και γενικώς, από εδώ και πέρα, θα ζήσουμε πολλές ασύμμετρες καταστάσεις. Επιλογή των ψηφοφόρων. Ζητείται ελπίς.
voicenews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: