ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η τεχνολογική εξέλιξη των “απατεώνων”! ΔΕΙΤΕ πως μπορούν να σας κλέψουν το αυτοκίνητο, “τυφλώνοντας” τον δέκτη, με ένα ευρυζωνικό σήμα!

Κοινοποίηση:
kleidia

“Την Παρασκευή 04/03, πήγα για ψώνια στο ΑΒ Βασιλόπουλος που είναι στην λεωφόρο Λαυρίου στην πλευρά της Κάντζας. Μόλις πάρκαρα το αυτοκίνητο προσπάθησα να το κλειδώσω με το τηλεχειριστήριο. Με μεγάλη έκπληξη διαπίστωσα ότι ήταν αδύνατον να το κλειδώσω. Το αυτοκίνητο δεν υπάκουγε στις εντολές του τηλεχειριστηρίου. Έψαξα γύρω γύρω και είδα δύο τύπους (σλαβικά χαρακτηριστικά) να έχουν στο χέρι μια συσκευή σαν walky talky και να κινούνται περίεργα.

Την ίδια στιγμή βγήκανε αρκετοί πελάτες από το σουπερμάρκετ και πήγανε να πάρουν τα αυτοκίνητά τους. Το σύστημα ξεμπλόκαρε ως δια μαγείας και μπόρεσα και κλείδωσα. Έτρεξα στον υπεύθυνο ασφαλείας του καταστήματος και του ανέφερα την όλη κατάσταση, και του δήλωσα ότι υπάρχουν κάποιοι με φορητό/ά JAMMERS, εκπέμπουν ένα ευρυζωνικό σήμα στην συχνότητα λειτουργίας των τηλεχειριστηρίων των κλειδιών των αυτοκινήτων, και “τυφλώνουν ” τον δέκτη των αυτοκινήτων.

Έτσι όταν κάποιος απλά πατήσει το κουμπί κλειδώματος ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙ/ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ κλειδώματος του αυτοκινήτου (φλάσερ, ήχος) τότε εάν υπάρχει JAMMER και εκπέμπει, το αυτοκίνητο ΔΕΝ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ, και κατόπιν οι κύριοι αυτοί το ανοίγουν και κλέβουν ότι έχει μέσα.

Ο υπεύθυνος ασφαλείας πλησίασε τους υπόπτους που άρχισαν να τρέχουν και εξαφανίστηκαν.

Παρακαλώ ενημερώσατε τους αναγνώστες σας για αυτήν την “τεχνολογική” εξέλιξη των απατεώνων ώστε πάντοτε να βλέπουν την επιβεβαίωση ότι το αυτοκίνητό τους έχει κλειδώσει πριν απομακρυνθούν από αυτό.”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ενδιαφέρον.
    Και πάω συχνά για ψώνια στο συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ.

Comments are closed.