ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Οι Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν Χριστιανό όμηρο! (φωτο)

Κοινοποίηση:
kroatis-2

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Ο 31χρονος εργαζόμενος σε γαλλική εταιρεία χριστιανός κροάτης… Tomislav Salopek που απήχθη στις 22 Ιουλίου από ενόπλους στα 22χλμ. ΝΔ του Κάιρο αποκεφαλίστηκε.Τον απήγαγαν από το δρόμο.

Το αιγυπτιακό παρακλάδι του Ισλαμικού κράτους που την Παρασκευή απείλησε ότι θα εκτελέσει τον όμηρο κροάτη εντός ενός 48ωρου έκανε πράξη την απειλή του.Ζητούσε ν΄απελευθερώσει η Αίγυπτος τις γυναίκες μουσουλμάνες που είναι φυλακισμένες.

Η ISIS ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι αποκεφάλισε τον χριστιανό όμηρο που απήγαγε πριν 3 εβδομάδες και προς επιβεβαίωση δημοσιοποιήσε και μια φωτογραφία του αποκεφαλισθέντα σε λογαριασμούς τζιχαντιστικούς στο Twitter. Η φωτογραφία της οποίας η αυθεντικότητα δεν μπορεί να επαληθειθεί άμεσα παρουσιάζει δείχνει το ακέφαλο σώμα ενός νέου άνδρα και το κομμελ΄νο κεφάλι πάνω σε αυτό. Δίπλα υπάρχει μια σημαία της ISIS.

 

CLp8BrmUYAQq7O-

kroatis-isis

Οι τζιχαντιστές της Επαρχίας του Σινά όπως μετονομάστηκε η οργάνωση μετά την προσχώρησή της στο Ισλαμικό Κράτος έχεουν διεκδικήσει πλήθος επιθέσεων και τρομοκρατικών ενεργειών μετά την πτώση του Μόρσι. AFP 12/08/2015

dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: