ΠΡΟΣΟΧΗ! Eδώ θα πέσουν τα πρώτα χιόνια! Σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα

Κοινοποίηση:
xionia_kakokairia

Σήμερα η κακοκαιρία θα επιμείνει μέχρι το μεσημέρι στις ανατολικότερες περιοχές, ενώ θα παρουσιάσει ύφεση στην υπόλοιπη Ελλάδα, όμως από το απόγευμα νέες ισχυρές βροχοπτώσεις θα ξεκινήσουν από τα δυτικά. Η νέα κακοκαιρία την Παρασκευή θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα.
 Πιο αναλυτικά:      
Στη Θράκη προβλέπονται δυνατές βροχές, καταιγίδες και ισχυροί νοτιάδες μέχρι και τις πρωινές ώρες.
Στη Μακεδονία η κακοκαιρία θα σταματήσει τα ξημερώματα, την υπόλοιπη ημέρα  θα έχουμε αρκετές νεφώσεις, αλλά λίγες βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς, αλλά στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου, στη δυτική Στερεά και στη δυτική Πελοπόννησοπροβλέπονται,  το πρωί σποραδικές βροχές και από το απόγευμα νέα κακοκαιρία με ισχυρές βροχοπτώσεις. Τα θερμόμετρα θα δείξουν έως τους 15 με 17 βαθμούς, όμως κατά τόπους στην Ήπειρο θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Στην ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται, το πρωί μόνον νεφώσεις και από νωρίς το απόγευμα  βροχές και κατά τόπους καταιγίδες. Τα θερμόμετρα θα δείξουν έως 18 βαθμούς.
Στα Κύθηρα θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί άνεμοι 6 μποφόρ.
Στην Κρήτη θα έχουμε αρχικά λίγες βροχές, αλλά μετά το μεσημέρι οι βροχές θα γενικευτούν, θα ενταθούν και στα δυτικά και τα νότια θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Ο υδράργυρος θα φτάσει μέχρι τους 20 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, θα σημειώνονται δυνατές βροχοπτώσεις στην αρχή της ημέρας και ξανά τη νύχτα προς την Παρασκευή.
Στις Κυκλάδες, προβλέπονται, βροχές και καταιγίδες μέχρι τα ξημερώματα, βελτιωμένος  καιρός το μεσημέρι, νέες βροχές από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 20 βαθμούς.
Στις Σποράδες, στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια αναμένονται, το πρωί  κατά τόπους νεφώσεις, από το απόγευμα σποραδικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας κατά 2 τουλάχιστον βαθμούς.
Στην Αττική μέχρι το μεσημέρι θα έχουμε αρκετή ηλιοφάνεια, από αργά το απόγευμα όμως θα ξεκινήσουν και πάλι βροχές. Τα θερμόμετρα στην Αθήνα θα δείξουν από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται, έντονες βροχές και καταιγίδες τις πρώτες ώρες της Πέμπτης και στη συνέχεια παροδικές μόνον νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: