Προφυλακιστέος ο 19χρονος Αλβανός για την απόπειρα βιασμού στην Πάλαιρο

Κοινοποίηση:
police-550x300

Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα το πρωί ο 19χρονος Αλβανός για την απόπειρα βιασμού της 23χρονης γυναίκας στην Πάλαιρο, έπειτα από τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα Λευκάδας. Ο δράστης ομολόγησε την πράξη του και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Το συμβάν σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη σε παραλιακό δρόμο της Παλαίρου, όταν ο 19χρονος επιτέθηκε στην 23χρονη κοπέλα, αλλά για καλή της τύχη εκείνη την ώρα από το σημείο πέρασε όχημα του οποίου οι επιβαίνοντες παρακολούθησαν το περιστατικό. Ως αποτέλεσμα ο δράστης τράπηκε σε φυγή πριν προλάβει να κάνει κάτι περισσότερο, ενώ η αντίδραση της αστυνομίας ήταν άμεση, αφού συνέλαβε τον 19χρονο μόλις λίγες ώρες αργότερα και τον οδήγησε στη δικαιοσύνη.

aerasnews

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ KTHNOΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ‘ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ’. ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ
    ΤΟΥΣ ‘ΞΕΓΛΙΣΤΡΙΣΕ’…!!!

    ‘FUCK DIRTY ALBANIANS’_.

  2. Μαζέψτε επιτέλους όλα αυτά τα αποβράσματα και στείλτε τα στο δι…..λο αρκετά μας έχουν κοστίσει πρώτα σε ανθρώπινες ζωές και μετά και οικονομικά. Αν Έλληνας έκανε αυτά στην Αλβανία μπορούμε να μαντέψουμε την τύχη που θα είχε.

  3. ΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΈΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΈΛΕΓΧΟ ΝΑ ΣΚΟΤΏΝΟΥΝ ΝΑ ΒΙΆΖΟΥΝ ΝΑ ΛΗΣΤΕΎΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΐΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΤΊΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΊΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΌ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

  4. ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΟΑΛΒΑΝΟΣ???

    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ???

Comments are closed.