Με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά το πέρας της συνάντησης με τον νέο Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, από τον ΠΑΟΚ σχολίασαν τα λεγόμενα του περί κτηνωδίας στον περσινό ημιτελικού στο Κύπελλο ως εξής:
Ο Ιβαν Σαββίδης δεν πήγε στο «Γ. Καραϊσκάκης» στον αγώνα του πρώτου γύρου, προκειμένου να μην δυναμιτίσει το κλίμα και ζητούν το ίδιο και από τον κ. Μαρινάκη.
Παράλληλα, τόνισαν ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να είναι άψογη η φιλοξενία στους «ερυθρόλευκους» στην Θεσσαλονίκη, ενώ σχολίασαν με νόημα ότι ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε αυστηρά για όσα έγιναν πέρσι στο Κύπελλο εντός αγωνιστικού χώρου, σε αντίθεση με τους Πειραιώτες που τιμωρήθηκαν μόνο με χρηματικό πρόστιμο για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του πρώτου γύρου (τραυματισμός Γλύκου, ρίψη αντικειμένων, επίθεση σε Περέιρα).