Πως αντέδρασε ο φοιτητής Τσίπρας όταν έγινε το χτύπημα τους Δίδυμους Πύργους

Κοινοποίηση:
tsipras-foithtis

Στο φως ήρθε μια συζήτηση με έναν πρώην στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα και του νυν πρωθυπουργού, την περίοδο που έγινε η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους.

Συγκεκριμένα, την αποκάλυψη έκανε πέρυσι, σαν σήμερα, ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος, ο οποίος μεταφέρει την σχετική συζήτηζση στα νέα.

“Προχθές συνάντησα έναν από αυτούς που άφησε. Μου μίλησε για το αριστερό αγόρι Αλέξη και τις απόψεις του. Για το τι έλεγε τότε στις αρχές της νέας χιλιετίας που ήταν ακόμη ένα στρουμπουλό αγο΄ρι με αλογοουρά και αντί να πηγαίνει στη σχολή του, στο ΕΜΠ, άραζε σε πέντε καρέκλες στα γραφεία του Συνασπισμού πίνοντας φραπεδιές (γιατί πέντε; Απλό. Τέσσερις για κάθε ένα από τα τέσσερα άκρα και μια για να κάθεται – τι εξηγώ τώρα;) Αμπελοφιλοσοφώντας. Για το τι είναι ο άνθρωπος, ποιος είναι ο προορισμός του στη ζωή και πολλά και διάφορα υπαρξιακά και όχι μόνο.

Ο άνθρωπος που συνάντησε και μου μίλησε μου ανέφερε μια συζήτηση με τον Αλέξη σε μια σημαδιακή ημερομηνία 11/9/2001 – την ώρα που ο κόσμος ολόκληρος είχε παγώσει από την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης. Είχε “παγώσει” ο κόσμος ολόκληρος αλλά όχι το αριστερό αγόρι. Κάθε άλλο. Και είναι το μόνο που έχω να πω για τον άνθρωπο που δεκαπέντε χρόνια μετά διαχειρίζεται τις τύχες της χώρας. Αν και χωρίς να χρειάζεται να είναι κανείς δικαστής θα έπρεπε να του αναγνωρίσει το ελαφρυντικό της μεταφηβικής ηλικίας, είναι πράγματι λυπηρά τα όσα άκουσα. Και ανατριχιαστικά. Και το κόβω εδώ…”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Ποτε στην Ελλάδα την χώρα μου και χώρα όλων των Ελλήνων και χώρα όλου το κόσμου που δεν έχει πατρίδα δεν ήταν καλή η αλήθεια πάντα μας πειραζε και έτσι έπαθαν όλοι αυτοί που έκατσαν φυλακή η πέθαναν σε κάποιο στενό στο Ναύπλιο έτσι απλά γιατί ήθελαν μια πατρίδα αληθινή διαφορετική από αυτή που έχεις τώρα στεφο μου και δεν φταίει ο Αλέκος γιαυτό να ξέρεις γίνε Έλληνας κ μετά σχολίασε

  2. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΙΟΝΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ-ΣΚΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ- ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΝΑ ΣΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ

  3. Ενω εσενα δε σε γλενταει.στο ταμειο για ενφια κ τσιμουδια τωρα.κ περιμενε να παει τον κατωτατο μισθο στα750.α θα σκισει κ το μνημονιο.πληρωνε κ τα διοδια που θα καταργουσε.πληρωνε κ το φπα που τον πηγε στο 23%.ζωο που το παιζεις και εξυπνος

  4. ΕΙΔΑΤΕ LOOK Ο ΧΛΑΠΑΓΚΟΥΛΑΣ;;;; ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ;;;;;ΤΡΟΜΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥ’ΡΘΕΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑ! Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ, Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ. 10 ΧΡ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ[ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΠΗΡΕ, ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ] ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΕ 8. ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΜΑΤΙ. ΕΧΕΙ ΧΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ, ΣΑΝ ΧΤΑΠΟΔΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΛΑΜΙ ΤΟΥ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ, ΕΔΩ ΚΑΘΟΤΑΝ ΕΤΣΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ [ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ] ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Ο ΑΚΑΜΑΤΗΣ. ΛΕΣ Κ ΕΙΧΕ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΙΣΑ ΜΕ 10 ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΗΤΑΝ. ΧΑΛΑΡΟΥΙΤΑ. ΠΑΛΙΟΦΡΟΥΤΖΑΛΟ. ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!

  5. νομιζε ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ…μιλαμε για ψωνιο διαχρονικο

  6. ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ?

  7. O Αλέξης δεν γλεντάει μόνο τουσ φαστιστάκους γλεντάει και όσους δικούς του που τον ψήφησαν τι δεν καταλαβαίνεις?Οι υπόλοιποι τι φταίμε???

  8. Κόψτε ένα μαλάκα που ψήφισε το 36%.. και που είσαι μαλάκα; κοίτα το 36% κι αυτοί μαλάκες σαν και σένα είναι.

      1. Ανωνυμε ακομα μεσα σου εχεις τα σαπια καροτα;βγαλτα βρωμισανε ..δε χορτασες;;
        Βγαλτα και θα ρθει ο καση μολις τελειωσει με τη μανα σου κακομοιρη

      2. Σου διαφεύγει ότι γλεντάει καλύτερα όποιος γλεντάει τελευταίος (σε παράφραση της γνωστής παροιμίας του θυμόσοφου λαού μας : γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος) …
        Οπότε, κάνε λίγη υπομονή να δεις ποιός γλεντάει ποιόν, στο τέλος …

    1. Τον ψηφισε το 36% του 64% των εγγεγραμενων (αποχη 36%) δηλαδη ουσιαστικα τον ψηφισε το 23% του πλυθησμου,αρα ουτε 1 στους 4.

Comments are closed.