Ραγδαία Εξέλιξη! Ο Στέφανος Χίος μέσα από το κρησφύγετό του…

Κοινοποίηση:
AAvx4Bz

Ο Στέφανος Χίος μιλά στο protothema.gr μέσα από το κρησφύγετό του. Ο δημοσιογράφος παραδέχεται ότι οπλοφορεί, νόμιμα ωστόσο όπως ισχυρίζεται, αρνείται ότι πυροβόλησε κατά του δικαστικού επιμελητή για εκφοβισμό. Δεν αποκαλύπτει που βρίσκεται και ζητά η συνομιλία μας να είναι σύντομη διότι φοβάται πως μέσω της επικοινωνίας μας θα καταφέρουν να τον εντοπίσουν οι Αρχές.

Δηλώνει ότι μπορεί να παρουσιαστεί στον εισαγγελέα και πριν το πέρας του αυτοφώρου. Κάνει λόγο για απόπειρα εκβιασμού του από τον δικαστικό επιμελητή, ο οποίος φέρεται σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, να ζήτησε χρήματα προκειμένου να μεσολαβήσει για να κλείσει δικαστική υπόθεση που εκρεμμεί εναντίον του δημοσιογράφου.

Ακολουθεί αυτούσια η τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Στέφανο Χίο, χθες το απόγευμα.

-Που κρύβεσαι

« Έλα προχώρα ..»

-Γιατί τον πυροβόλησες

«Θα ρωτήσεις τον δικηγόρο μου τον κ. Σαράκη»

-Έχεις μετανιώσει για τον πυροβολισμό

« Γιατί μου κάνεις ένα ερώτημα για το οποίο δεν είσαι ούτε εσύ σίγουρος αν έχει γίνει».

-Έχει γίνει η όχι;

« Αυτό ακριβώς σου λέω. Είσαι σίγουρος ότι έχει γίνει;»

-Απ’ αυτά που διαβάζω

« Από πού τα διαβάζεις. Πάρε τηλέφωνο τον κ. προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών τον κ. Ζαγοραίο που διέταξε επείγουσα έρευνα για να πιάσει τον δεύτερο Παλαιοκώστα. Υπάρχει και μια σύμπτωση σήμερα. Έβγαλαν τις φωτογραφίες του Παλαιοκώστα. Σήμερα στην Ελλάδα αντί να κυνηγάνε αυτούς που επιτέθηκαν στον άνθρωπο που χάνει αίμα στην εντατική, τον Σταματιάδη, η μισή αστυνομία της Αθήνας ψάχνει τον γιαγκούλα τον Χίο και η υπόλοιπη της περιφέρειας έβγαλε τις φωτογραφίες του Παλαιοκώστα μπας και βρεθεί κανείς ρουφιάνος και τον καρφώσει για να πάρει την επικήρυξη»

Είχες πάνω σου όπλο;

«Φρίξο έχω νόμιμη άδεια οπλοφορίας εδώ και επτά χρόνια. Γιατί έχει διαταχθεί μια έρευνα από τον Ζαγοραίο για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Λέω λοιπόν στους εισαγγελείς ότι διατηρώ νόμιμη άδεια οπλοφορίας εδώ και επτά – οκτώ χρόνια».

Σκοπεύεις να εμφανιστείς στις εισαγγελικές Αρχές μετά το πέρας του αυτοφώρου;

« Θα εμφανιστώ στην εισαγγελία πιθανότατα και πριν το πέρας του αυτοφώρου. Ότι έχω μάθει να κάνω μια ζωή. Απλώς η εφημερίδα μου είχε δώσει μια άδεια δυο ημερών και κοίταξα να την εκμεταλλευτώ αλλά μου βγήκε ξινή».

-Εσύ ήρθες τελικά πρόσωπο με πρόσωπο με τον δικαστικό επιμελητή;

« Εγώ λάμβανα στο κινητό τηλέφωνο, που είναι και το τηλέφωνο καταγγελιών της εκπομπής, μηνύματα του στυλ «δώσε 200, δώσε 300 να κλείσουμε την ιστορία με την Αλβανή υπουργό» και κάτι ιστορίες τέτοιες. Και με είχε βάλει σε σκέψεις. Δεν σου κρύβω ότι το βράδυ ήμουν στη τσίτα. Ξαφνικά όταν χτυπάει ένα κουδούνι, όταν κάποιος σπρώχνει τη πόρτα και μπαίνει με την πλάτη, δηλαδή περίπου σπάζει την πόρτα επειδή δεν του ανοίγει κανείς συνάδελφος που βρίσκεται εκεί»

-Έχει καταγραφεί αυτό που λες από τις κάμερες;

«Βεβαίως. Τα πάντα έχουν καταγραφεί. Ανεβαίνει λοιπόν απάνω, βγαίνει κάποιος έξω, και τότε εκείνος του λέει ψιθυριστά «ήρθα, δώσε 200 να μην χαλάσουμε το σπίτι». Πίστεψε με δικαστικός επιμελητής με τέτοια συμπεριφορά που μου ανέφεραν δεν την περίμενα ποτέ. Όντως τρέχει μια αγωγή από την πλευρά της Αλβανίδας υπουργού αλλά έχω την εκτίμηση ότι αυτή η υπόθεση δεν έχει σχέση με τα συμβάντα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ευχομαι Καλη Ανασταση και Καλη Δυναμη στον Γενναιο Σπαρτιατη Δημοσιογραφο κ.Στεφανο Χιο και στο εξαιρετο Δημοσιογραφικο Επιτελειο του ”Μακελιου”
    Δ.Α.Δολττσινιαδης
    Περιφερειακος Συμβουλος
    ”Ελληνικη Αυγη γιατην Πελοποννησο”

  2. Καλή Ανάσταση σε όλους σας..Είμαι φανερά εκνευρισμένος με την στάση του Δικαστικού επιμελητή με την εισβολή στην εφημερίδα Μακελειό και ρωτώ από πότε θιγόμενος άλλης χώρας μπορεί να κάνει μήνυση σε πολίτη άλλης χώρας..Αν ναι τότε κι’ εμείς οι Έλληνες πολίτες και δημοσιογράφοι πρέπει να κάνουμε αγωγές για σωρεία αδικημάτων που κάνουν οι Αλβανοί στην χώρα μας 1 )καίνε την σημαία μας 2) Εισβάλουν στα σπίτια μας και ξυλοκοπούν για λίγα Ευρώ ηλικιωμένους και ανήμπορους και τρίτων γκρεμίζουν τα σπίτια και της Εκκλησίες των ομογενών μας στην Βόριο Ήπειρο ,μόνο για το τελευταίο πρέπει να κάνουμε κι’ εμείς αγωγές και μήνυσής ..Άντε μπράβο συνέλθετε..Μια απαραίτητη διευκρίνιση όταν αναφέρω τους Αλβανούς δεν εννοώ όλους διότι υπάρχουν και καλοί οικογενειάρχες αναφέρομαι μόνο στα κακοποιά στοιχειά.

  3. Η ελλαδα ειναι μ ια βρωμοχωρα οπως την καταντησαν με ενα σαπιο και τρισαθλιο οσο και παραλογο συστημα. Ακομα και αν οπλοφορει καποιος νομιμα παει φυλακη. Αυτο δεν γινεται ουτε στην ουγκαντα με τους μαυρους ανταρτες που εχουν τα καλασνικοφ χυμα. Δευτερον εν καιρω πολεμου οσοι εχουν καταστηματα κυνηγητεικων οπλων το κολοκρατος αυτο κατασχει ολα τα οπλα η τα επιτασει ο σταρτος που συνεπαγεται οτι ο μισος πλυθησμος της χωρας κατασταται αμαχος με οτι αυτο συνεπαγεται. Στο σημειο που φτασαμε δικαστικοι να ζητουν λεφτα απο δημοσιογραφο για να μην τον μπουζουριαζει μια καμπαρετζου υπουργπς αλβανικης αμυνας η χωρα δεν ειναι κρατος ειναι σφυγκοφωλια εχθρικων πραιτωριανων. Δεν εχουμε δει τιποτα και δυστυχως το συστημα αυτο προστατευεται απο το 80 τις 100 του λαου που ανηκουν στην συνομωταξια των ηλιθιων λκαι των ραγιαδων. Δεν υπαρχει καμμια σωτηρια απο που πουθενα. Για να υπαρξει σωτηρια πρεπει να πεσουν δυο ατομικες σε αυτην την χωρα να μην μεινει κοκκαλακι και μετα απο 100 χρονια η ελλαδα να μεγαλουργησει μονο απο ελληνες του εξωτερικου . Η χωρα μας δυστυχως ειναι εβραικο, γερμανικο, αλβανικο, αμερικανικο, τουρκικο και οτι στο διαολο τα κερατα τους θελετε με πολιτικους και θργησκευτικη εξουσια στην κυριολεξια πιονια συστημικα, απο δημοσιογραφους με κοκες και διεφθαρμενους σκατοψυχους κατασταλτικους μηχανικους εως και την διοικηση της αστυνομιας και της δημαρχειας της χωρας. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    1. Μεσος ορος δεικτη νοημοσυνης Ελληνων `η “Ελληνων“ που ζουν στη χωρα 92
      Μεσος ορος δεικτη νοημοσυνης Ελληνων του εξωτερικου 99.4

      Δυστυχως για δεκαετιες και ως ενα βαθμο για αιωνες υπηρξε εξαγωγη-μεταναστευση των πιο εξυπνων Ελληνων σε αλλες δυτικες χωρες. Ολα αυτα που γραφεις ειναι και συνεπεια αυτου του γεγονοτος.

      Η προπαγανδα δουλευει πολυ πιο αποτελεσματικα σε ηλιθιους. Ο ηλιθιος θα διαμορφωσει την αντιληψη της πραγματικοτητας του αναλογα με το τι θα κερδισει προσωπικα ο ιδιος.Για παραδειγμα καποιος που βολευτηκε απο πασοκ `η νουδου `η συριζα θα αντιληφθει μια διασταση της πραγματικοτητας οπου το κομμα το οποιο τον διορισε ειναι καλο για την χωρα, μη εχοντας την αυτογνωσια `η την ειλικρινεια ωστε να συνειδητοποιησει οτι ο μονος λογος που εχει αυτη την αντιληψη ειναι το προσωπικο του βολεμα.Οι ηλιθιοι επισης ειναι πιο ευκολο να εξαγοραστουν για βραχυπροθεσμα οφελη.Για παραδειγμα ενας ηλιθιος θα επιδιωξει βολεμα στο δημοσιο με ανταλλαγη της συνειδησης και του ψηφου του, ενω ενας πιο εξυπνος οχι μονο θα βασιστει στις δικες του ικανοτητες, αλλα επισης θα καταλαβει οτι αυτη η νοοτροπια θα διαλυσει την οικονομια και την κοινωνικη συνοχη σε 10-20 χρονια. Ο ηλιθιος δηλαδη, ζει περισσοτερο για την ηδονη της παρουσας στιγμης, και αυτο τον κανει ανικανο να διαχειριστει και να διαμορφωσει το μελλον του.

      Τωρα, ο 92 μεσος ορος δεικτης νοημοσυνης δεν σημαινει αυτοματα αθλιες συνθηκες και διαφθορα, αλλα ειναι στο οριο.90 εχει η Τουρκια και λιγο πιο κατω απ αυτο αρχιζουν τα αραβικα εθνη.Και ο μεσος ορος πεφτει συνεχως, με ελληνοποιησεις καφρων, εξαγωγη των Ελληνων υψηλης νοημοσυνης,και την υπογεννητικοτητα του συνολου του γηγενους πληθυσμου.Με μαθηματικη ακριβεια ολα θα χειροτερεψουν,και σε 10 χρονια ο ελλαδικος χωρος δεν θα εχει καμμια διαφορα απο καποιες χωρες της μεσης ανατολης.Ακομα δεν τελειωσαμε απολυτα, αλλα οδηγουμαστε στο τελος και δεν βλεπω καποιο τροπο ωστε να αντιστραφει η κατασταση, εκτος ισως απο καποιου ειδους στρατιωτικο εθνικιστικο πραξικοπημα, το οποιο ειναι μαλλον αδυνατο να γινει υπο τις παρουσες συνθηκες.

  4. Ποιος εισαγγλεας κ γιατι σου εδωσε αδεια? Για ποιο λογο στην ανανεωνουν καθε χρονο?

  5. Φυσικα η πρωην ιεροδουλη καμπαρετζου δεν θιχτηκε απο την δημοσιοποιηση της ιστοριας της , απλα σαν γνησια Αλβανιδα ειπε να βγαλει λιγα λεφτα εκβιαζοντας και απο πανω
    Καταντησαμε αλβανια…

Comments are closed.