Ρούλα Κορομηλά: “Η αδυναμία μου, είναι τα… μικρά”! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
koromila

«Είμαι πολύ καλά. Πολύ ήρεμη και χαλαρή!», είπε η Ρούλα Κορομηλά στην αρχή της κουβέντας.

«Εσύ γιατί έκλεψες την ιδέα μίας προηγούμενης παρουσιάστριας που έκανε το ”Μπράβο Ρούλα” και το έφερες ξανά τώρα και μάλιστα σε ένα μικρό κανάλι;», τη ρώτησε με χιούμορ ο παρουσιαστής. «Είμαι κλέφτρα», απάντησε η Ρούλα Κορομηλά.

«Μου αρέσουν τα μικρά…τι να κάνουμε»

Και πρόσθεσε η Ρούλα Κορομηλά: «Αφού την ξέρεις την αδυναμία μου! Μου αρέσουν τα νεαρά άτομα. Οπότε τι σημαίνει το μικρό; Μικρό κανάλι και εσύ… Τα μικρά είναι δημιουργικά, είναι πιο αυθόρμητα, έχουν περισσότερη ενέργεια!».

Έχει γίνει κάποια αλλαγή και στην προσωπική της ζωή; «Μία χαρά είναι τα πράγματα. Δεν έχω μείνει ποτέ μόνη μου, αφού θέλεις να ξέρεις. Αλλά προσπαθω πάντα να προφυλάσσω την προσωπική μου ζωή. Όταν έχεις κάτι και περνάς καλά, δεν χρειάζεται να βγαίνεις να το διατυμπανίζεις. Είμαι ήρεμη. Δεν είμαι μόνη μου. Δεν ήμουν μόνη!», απάντησε η Ρούλα Κορομηλά.

Πώς είναι στις σχέσεις της; «Στις σχέσεις μου αφήνω χώρο και δίνω ελευθερία. Το μόνο που δεν αντέχω είναι το ψέμα! Πλέον έχω πάψει να δένομαι τόσο πολύ δυνατά και παθιασμένα σε μία σχέση. Έχω αναθεωρήσει σε κάποια πράγματα», είπε η παρουσιάστρια.

Για τα προϊόντα που προωθούνται μέσα από την εκπομπή της, η Ρούλα Κορομηλά τόνισε: «Ζει η τηλεόραση από τη διαφήμιση; Χωρίς διαφήμιση πώς θα κάνουμε δηλαδή; Αυτά τα προϊόντα έχουμε αυτά δίνουμε!»

«Με την τρίτη με έριξε το Ε»

«Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί κάνεις πέντε ώρες εκπομπή;», τη ρώτησε ο Θέμος. «Δεν έχει σημασία πόσες ώρες κάνω. Σημασία έχει να περνάμε καλά εμείς και οι τηλεθεατές. Είπα να κάνω ένα πρόγραμμα να το ευχαριστηθούμε!», του απάντησε η Ρούλα Κορομηλά.

΄Ήταν δική της ιδέα να επιστρέψει με το Μπράβο; «Μου έγινε μία πρόταση δύο φορές. Την τρίτη φορά έιπα να το σκεφτώ. Με την τρίτη με έριξε. Είμαι δύσκολη. Ένιωσα ότι ήταν το σωστό timing», τόνισε.

Τι έκανε μία ημέρα πριν την πρεμιέρα; «Την προσευχή μου. Και την κάνω κάθε φορά πριν βγω. Δεν το κάνω για επίδειξη. Νιώθω καλύτερα. Νομίζω ότι περνάω μία ωραία, ήρεμη φάση στη ζωή μου. Έχω αναθεωρήσει καταστάσεις. Ξέρω για ποιο λόγο βρίσκομαι κάπου. Για ποιο λόγο να είμαι σπίτι μου; Η δουλειά μου δεν είναι αυτή;», είπε η Ρούλα Κορομηλά.

Έχει μόνιμη σχέση; «Όποιος θέλει να παντρεύεται, ας παντρεύεται. Εγώ σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να ξαναπαντρευτώ. Είμαι κάθετη. Δεν μπορώ να ξέρω ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα είμαι 100 χρόνια μαζί. Δεν μπορώ! Θέλω να είμαι πιο ελεύθερη. Πιο χαλαρή…΄Έχεις δει γύρω σου πόσες συμβατικές σχέσεις και αρρωστημένες καταστάσεις υπάρχουν; Δεν θέλω εγώ να είμαι σε αρρωστημένη κατάσταση! Πέρασα πολύ καλά στις σχέσεις μου! Με πρόσεχαν ιδιαίτερα. Ένιωσα αγάπη, στοργή, προστασία. Δεν έχω κανένα παράπονο!», τόνισε η Ρούλα Κορομηλά.

«Στις σχέσεις μου κάνω την ξανθιά αν χρειαστεί»

Η Ρούλα Κορομηλά, κατά τη διάρκεια της συζήτησης εξομολογήθηκε: «Στη δουλειά μου, δεν έκανα ποτέ την ξανθιά! Στις προσωπικές σχέσεις αρκετές φορές έκανα την ξανθιά. Δεν έχασα όμως. Το να ευνουχίσεις κάποιον και να του κάνεις ότι τα ξέρεις όλα, δεν εξυπηρετεί σε τίποτα. Ο άλλος σκιάζεται και την κάνει!»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εσένα είναι τα μικρά.Αυτά τα ρωτάς.;;;;

Comments are closed.