ΣΑΛΟΣ με το Facebook του ΑΛΒΑΝΟΥ ΜΑΚΕΛΑΡΗ: Ακραίος Εθνικιστής που ακολουθούσε ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ομάδες: «F..ck Greece…Bashkohuni Shqipetar»!

Κοινοποίηση:
alvanos-makelaris-facebook

Σοκ προκαλεί το προφίλ του Μακελάρη του Μικρολίμανου στο Facebook…

Αλβανός υπερεθνικιστής, ανακατεμένος στα κυκλώματα των ναρκωτικών, της μαστροπείας και των διαφορών του υποκόσμου φαίνεται πως είναι ο μακελάρης του Πειραιά, που σκόρπισε τον τρόμο τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στο Μικρολίμανο.

Ο «πιστολέρο του Μικρολίμανου», όπως έγινε γνωστός, φέρεται να διατηρεί προσωπική σελίδα στο Facebook με το όνομα Berti Bako.

Στο προφίλ του έχει φωτογραφίες με χασισόδεντρα, σημαίες της Αλβανίας, ενώ στις προσωπικές του φωτογραφίες συνοδεύεται από ένα σκύλο ράτσας πιτ μπουλ.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Αλβανός κακοποιός «ακολουθεί» ομάδες ανθελληνικές και υπερεθνικιστικές της Αλβανίας, όπως το «Fuck Greece..Bashkohuni Shqipetar».

Ο 31χρονος πιστολέρο, ο οποίος πήρε το δρόμο για τη φυλακή μετά την ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή, υποστήριξε για άλλη μία φορά πως κατά τη διάρκεια της αιματηρής επίθεσης ήταν μεθυσμένος.

Έχει ανεβάσει μάλιστα φωτογραφίες από τις διακοπές του τον Αύγουστο στη Χίο…

 

Ο Αλβανός κακοποιός που συνελήφθη την Πέμπτη στο Γουδί, ακολουθεί επίσης στο Facebook ένα Group Αλβανών εθνικιστών που βρίζουν την Ελλάδα.

 

Δείτε φωτογραφίες που ο 31χρονος Αλβανός κακοποιός έχει δημοσιεύσει στο προφίλ του…

alv8

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Με πιτμπουλ παρέα, όπως ο καθε κομπλεξικος μικροτσουτσουνος….

  2. Τράβα μέσα τώρα να σε κάνουν μις αλβανία για να μαθεις να κάνεις τον παλικαρα με καλασνικωφ απέναντι σε άοπλους ανθρώπους,θρασύδειλε κωλοαλβανε!!!

Comments are closed.