Tο Σύστημα τρέμει τον ΦΑΡΑΤΖ – Τώρα τον κατηγορούν ότι…. (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
FARAGE-600x276

Ο Νάιτζελ Φάρατζ κατηγορείται ότι υιοθετεί ένα στυλ που μοιάζει με την προπαγάνδα των Ναζί για να τον βοηθήσει να κερδίσει στο δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί στη Βρετανία για την παραμονή ή όχι της χώρας στην Ε.Ε.

Αιτία αποτέλεσε η νέα αφίσα της εκστρατείας του στην οποία φαίνεται μία τεράστια ουρά από πρόσφυγες. Η εν λόγω εικόνα αναπτύχθηκε σε ένα στόλο από οχήματα τα οποία τον ακολουθούσαν σε ολόκληρο το κεντρικό Λονδίνο.

Την αφίσα συνόδευαν τα μηνύματα «Οριακό Σημείο» και στο κάτω σημείο αναγραφόταν η φράση «Η Ε.Ε. μας απογοήτευσε όλους».

Παρόλα αυτά κατά την διάρκεια της «μάχης» που έλαβε χώρα στον Τάμεση, τουλάχιστον άλλα δύο βαν του στρατοπέδου που υποστηρίζει την παραμονή της χώρας στην ΕΕ έκαναν την εμφάνισή τους δίπλα σε ένα από αυτά που έφεραν πάνω τους την ακραία αφίσα του Φάρατζ και της εκστρατείας για την έξοδο.

fata-708-600x271
Ένα από αυτά ήταν «ντυμένο» με μία αφίσα στην οποία πρωταγωνιστούσε το πρόσωπο του ηγέτη του Ukip, ένα αναμμένο τσιγάρο και μία μπύρα. Η αφίσα υπονοούσε ο Φάρατζ θα μπορούσε να είναι ο επόμενος υπουργός Υγείας και προέτρεπε τους Βρετανούς να μην ξυπνήσουν μαζί του την επόμενη Παρασκευή.

Σύμφωνα με το Ukip πάντως η αφίσα που χρησιμοποιεί είναι πραγματική και δείχνει πρόσφυγες που περνούν τα σύνορα της Σλοβενίας.

Η αφίσα, όπως σημειώνει ο Independent εμφανίστηκε και σε μεγάλες εφημερίδες εθνικής κυκλοφορίας συμπεριλαμβανομένων της Telegraph, της Daily Star, και της Daily Express.
fata1-600x450

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ.
    ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ

  2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΝ ΦΑΡΑΤΖ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ

  3. Όλοι αυτοί μπήκανε παράνομα και η ευρωπαϊκή φόλα θα μας τους στείλει πίσω. Καμία μετεγκατάσταση και καμία υποχρέωση στις συμφωνίες απο την μεριά τους. Άν εμείς δεν τηρούμε τις συμφωνίες έχουμε κυρώσεις, όταν δεν τις τηρούν αυτοί δεν υπάρχει καμία ποινή. Καλά θα κάνουν να ξεκινήσουν οι Άγγλοι το ντόμινο της διάλυσης γιατί αρκετές μαλακίες της Γερμανίας έχει πληρώσει η Ελλάδα κυρίως. Εφόσον οι Άγγλοι δεν πήραν το ευρώ οι επιπτώσεις στην οικονομία τους δεν θα είναι αρνητικές.

Comments are closed.