ΣΕΦ τεμάχισε την ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ σύντροφό του,την μαγείρεψε και ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ (φωτο)

Κοινοποίηση:
transexoualaustralia

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους τι εγκλήματα μπορεί να δημιουργήσει το πάθος σε συνδυασμό με την τρέλα ενός…. σαλεμένου μυαλού! Ο 28άχρονος σεφ Μάρκους Πίτερ Βόλκε προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη μετά τον τεμαχισμό και το μαγείρεμα της… αρραβωνιαστικιάς του, έδωσε τέλος στη ζωή του!

Το περιστατικό συνέβη στην Αυστραλία και η ιστορία αποκαλύφθηκε το Σάββατο , όταν κάτοικοι μιας αριστοκρατικής γειτονιάς του Μπρισμπέιν κατήγγειλαν στην αστυνομία ότι από ένα διαμέρισμα της περιοχής έβγαινε μια έντονη οσμή. Καθώς η αστυνομία εισέβαλε στο σπίτι , αντίκρισαν ανθρώπινα υπολείμματα, ενώ σε δρόμο παραδίπλα από το διαμέρισμα βρέθηκε το πτώμα ενός νεαρού άνδρα.

brisbane-thima3

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Courier-Mail, το πτώμα ανήκει στον 28χρονο Μάρκους Πίτερ Βόλκε, ο οποίος εργαζόταν ως μάγειρας σε κρουαζιερόπλοια και είχε μετακομίσει πρόσφατα στο διαμέρισμα αυτό μαζί με την 27χρονη Μαγιάνγκ Πρασέτιο, με καταγωγή από την Ινδονησία. Ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες η… αρραβωνιάρα ήταν πόρνη πολυτελείας και τρανσέξουαλ μάλιστα!

brisbane-thima2

 

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα τα κομμάτια του πτώματος της 27χρονης τα βρήκα… μαγειρεμένα μέσα σε κατσαρόλα. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα υπολείμματα βρέθηκαν μέσα σε ειδικό κάδο με χημικά. Για τον δράστη λένε ότι πρώτα έκοψε το λαιμό του και στη συνέχεια έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος, προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη.

Το ότι την μαγείρεψε βέβαια εκπρόσωποι της αστυνομίας το αρνούνται…..

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: