Σε καταστολή ξανά η Μυρσίνη Αρναούτη

Κοινοποίηση:
myrsini-arnaouti-650-700x479

Δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας της 30χρονης Μυρσίνης Αρναούτη, η οποία από τις 18 Φεβρουαρίου που συνέβη το τροχαίο δυστύχημα που στέρησε τη ζωή του 32χρονου Παντελή Παντελίδη, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star.gr, οι γιατροί την έθεσαν ξανά σε καταστολή, λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού, με την ίδια να έχει καταφέρει να ψελλίσει μόλις μερικές λέξεις. Το απόγευμα της Παρασκευής, στο νοσοκομείο εμφανίστηκε ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν κατάφερε να δει τη Μυρσίνη πριν οι γιατροί την ρίξουν ξανά σε καταστολή.

Ο ίδιος, συνομίλησε με τη μητέρα της, κ. Νατάσα Αρναούτη, ρωτώντας την τόσο για την κατάσταση της υγείας της Μυρσίνης όσο και για το αν η κοπέλα κατάφερε να δώσει πληροφορίες για τις συνθήκες του δυστυχήματος. Η συνάντησή τους έληξε άδοξα, μιας και η μητέρα του ζήτησε να λύσει την όποια απορία του μιλώντας με το δικηγόρο της!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ο Θεός να βάλει το χέρι του… έχω εμπειρία απο εντατική μονάδα με επιπλοκές απ τον αδερφό μου.. όλα κρέμονται σε μια κλωστή…

Comments are closed.