Σε οπλοστάσιο είχε μετατρέψει το σπίτι του στην Λακωνία ένας 35χρονος:Συνελήφθη μέτα από επιχείρηση της Αστυνομίας

Κοινοποίηση:
ImageHandler (1)

Ένα μικρό οπλοστάσιο που αποτελούνταν κυρίως από κοφτερά όργανα, αλλά όχι μόνο, ανακάλυψαν οι άνδρες της Ασφάλειας όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι ενός 35χρονου Έλληνα στην κοινότητα Έλος της Λακωνίας, ακολουθώντας τις πληροφορίες που του είχαν δοθεί.

Οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά δέκα μαχαίρια, σπάθες και λόγχες, ένα όπλο πολεμικών τεχνών, δύο μηχανισμούς εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (taser), δύο κλομπ, αλλά και 16 φυσίγγια πυροβόλου όπλου και 47 κροτίδες. Όλα κατασχέθηκαν και ο κάτοχός τους συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας.

*** Οπλισμένη με μία συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (taser) ήταν και μια 47χρονη γυναίκα που εργαζόταν σε ένα περίπτερο στα Ιωάννινα, γι’ αυτό συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας που έκαναν έλεγχο για κροτίδες και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, μαζί με τον 50χρονο ιδιοκτήτη του περιπτέρου. Και οι δυο κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.