UPDATE: Πρόσφατα η μεγάλη συμμαχία Ελλάδας – Ισραήλ, έμεινε στα χαρτιά, όταν ξαφνικά το Ισραήλ έκανε μια «περίεργη στροφή» και υπέγραψε σε μια νύχτα… οικονομική συμφωνία «μαμούθ» (κυρίως για το φυσικό αέριο) με την Τουρκία, αφήνοντας τον Τσίπρα…»σύξυλο».
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου. Οι δύο πρωθυπουργοί υπέγραψαν σειρά συμφωνιών.
Προηγούμενη ενημέρωση: Συνάντηση με τον Ισραηλινό ομόλογό του Μπενιαμίν Νετανιάχου έχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.Στο πλαίσιο του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Ισραήλ, βρίσκονται επίσης σε εξέλιξη οι διμερείς συναντήσεις των ομόλογων υπουργών των δύο χωρών.
Οι συμφωνίες συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών αφορούν, σύμφωνα με πληροφορίες, μια σειρά από τομείς όπως την ενέργεια, τις θαλάσσιες μεταφορές, την καινοτομία, τις υδάτινες τεχνολογίες- περιβαλλοντική προστασία, τις μεταφορές, τον τουρισμό, την ασφάλεια, τις εμπορικές συνεργασίες.
Διαβάστε επίσης:
Κάτι ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!! Και ξαφνικά…το Ισραήλ τα βρήκε με την Τουρκία και προχωρούν σε συμφωνία ΜΑΜΟΥΘ!
Τα Γεωπολιτικά «Πονηρά» Παιχνίδια του Ισραήλ… Επαναπροσέγγιση με Τουρκία, Αλλά και Τριμερή με Ελλάδα και Κύπρο