ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Επιστρέφει στη θέση της η αναισθησιολόγος -ξαδέλφη Πολάκη!! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ -ΣΟΚ απ’ την πρόεδρο ΕΥΝΑΠ – Έστειλαν ελλιπή φάκελο για την Πολάκη που “σούφρωνε” οπιούχα φάρμακα!! (βίντεο)

Κοινοποίηση:
polaki

Δείτε το βίντεο! Απέκλεισαν σήμερα τους δημοσιογράφους απ’ το υπ. Υγείας για να “κουκουλώσουν” το Σκάνδαλο!!!

Μετά τον απαράδεκτο αποκλεισμό των δημοσιογράφων από το υπουργείο Υγείας επειδή θα πήγαινε η αναισθησιολόγος Νεκταρία Πολάκη, η οποία εμπλέκεται στην υπόθεση θανάτου της μικρής Μελίνας από την Κρήτη, μια ακόμη βόμβα ”έσκασε” γύρω από την υπόθεση της ξαδέρφης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.

Καταγγελία-ΣΟΚ από την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ

einap-pagwni

Η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου και εισηγήτρια για την υπόθεση της Νεκταρίας Πολάκη, κατηγορεί το ΠΑΓΝΗ νοσοκομείο πως έστειλε ελλιπή φάκελο για την υπόθεση υπεξαίρεσης φαρμάκων, την οποία έχει ομολογήσει η Νεκταρία Πολάκη.

«Επιστρέφει ο φάκελος στο νοσοκομείο της Κρήτης. Πρέπει να παραπέμψει πάλι από την αρχή στη ΔΥΠΕ ξεκινώντας και κατονομάζοντας ποιος και γιατί παραπέμπεται. Έχουν κληθεί μάρτυρες αλλά η διαδικασία έπρεπε να είχε γίνει σωστά από το νοσοκομείο. Δεν υπάρχει ούτε παραπομπή ούτε τίποτα. Θα στείλουμε πάλι το φάκελο στο νοσοκομείο, θα το στείλει πίσω στη ΔΥΠΕ κι αυτή σε μας. Δεν υπήρχε στο φάκελο συγκεκριμένη παραπομπή για αδίκημα, άρα η γιατρός συνεχίζει κανονικά τα καθήκοντα της. Για να δικαστεί θα έπρεπε να υπάρχει συγκεκριμένη παραπομπή για αδίκημα. Το υπουργείο ας δει ποιος έχει τις ευθύνες! Υπάρχει μόνο εισήγηση ότι υπάρχει απώλεια οπιούχων φαρμάκων» είπε χαρακτηριστικά η κ. Παγώνη.

Υπενθυμίζεται ότι η αναισθησιολόγος, που μετείχε στη μοιραία εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε η 4χρονη Μελίνα και κατέληξε στο θάνατο του μικρού παιδιού, έχει ομολογήσει ότι πήρε από το φαρμακείο του νοσοκομείου πεθιδίνες.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: