Σκηνές ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΟΥΣ – Το διαδικτυακό ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ μεταξύ Πέτρου Τατσόπουλου και Ραχήλ Μακρή…

Κοινοποίηση:
raxil-tatsopoulos-660

Ο γάμος με τον ΣΥΡΙΖΑ με προίκα “τα αεριωθούμενα που ψεκάζουν”>Στο…. Facebook πιάστηκαν ο Πέτρος Τατσόπουλος με την Ραχήλ Μακρή. Οι δυο βουλευτές έστησαν… διαδικτυακό καβγά μέσα στο Σαββατοκύριακο, μετά τα όσα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα με την βουλευτή των ΑΝΕΛ και με αφορμή μια ανάρτηση του ανεξάρτητου βουλευτή.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο κ. Τατσόπουλος έγραψε στο Facebook: «Εντός του 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης θα έρθει εις γάμου κοινωνία με την Ραχήλ Μακρή. Ο γαμπρός θα πάρει προίκα 20 στρέμματα με ψηφοφόρους και δυο ψεκαστικά αεριωθούμενα».

.

Η αντίδραση της βουλευτού των ΑΝΕΛ ήταν άμεση. «Ο Τατσόπουλος βλέπει παντού γάμους και χαρές, προσδοκώντας τη δική του προίκα από Ελιές και Ποτάμια», έγραψε στο Facebook η Ραχήλ Μακρή.

«Ψάξε αλλού για προικοθήρες. Στον καθρέφτη σου ίσως», ήταν η απάντηση του ανεξάρτητου βουλευτή, και ακολούθησαν τα εξής:

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Λυγδιάρης και εμετικός ο χειρότερος συνδιασμός για τον τσατσόπουλο.

  2. Τον έστειλε αδιάβαστο η Μακρή. Ο Τατσόπουλος έχει περιορισμένη αντίληψη στο black humor και στις γνώσεις. Είναι ο δήθεν που έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και πολύ απαίσια οδοντοστοιχία. Όποιος τον πλησιάζει θα λιποθυμάει. Κάνε επιτέλους κάτι με τα δόντια σου Τατσόπουλε είσαι δημόσιο πρόσωπο. Μπλιάχ!!!

  3. ραχηλ μην τον εξαγριωνεις, θα ανεβει επανω και θα γ@@@@σει τη μιση κοζανη

  4. Γιατί τσακώνονται; Αφού κι οι δυο προικοθήρες είναι. Ούτε η Ραχούλα διέψευσε το κωλοτρίψιμο με τον ΨΥΡΙΖΑ.
    Για να είμαι ειλικρινής, βρήκα αρκετά πλακατζίδικο και ευφυές το πρώτο σχόλιο του Τσατσόπουλου. Μετά παρασύρθηκε στο ξεκατίνιασμα με τη Ραχήλ και έβγαλε το γνωστό σε όλους τσάτσο.

  5. Μονο ανακουφιση μπορει να προκαλεσε στον ΣΥΡΙΖΑ η αποχωρηση του γελοιου τατσοπουλου

  6. Έχει πλάκα όταν τσακώνονται οι “Σοφοί”, αυτοί που ντε και καλά θέλουν να μας σώσουν. Mε το αζημίωτο φυσικά.

Comments are closed.