Σκληρή απάντηση αναγνώστη στα λεγόμενα του καθηγητή Χρίστου Γούδη: “Είστε πολιτικά ανήθικος!”

Κοινοποίηση:
goudis3

“Στις 14 Απριλίου του 2014 δημοσιεύσατε στο μακελείο gr άρθρο του κυρίου Γούδη με τίτλο ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ.

Στο άρθρο αυτό ο ευγενέστατος καθηγητής δημοσίευσε χωρίς την έγκρισή μου ηλεκτρονικό μήνυμα το οποίο είχα στείλει στο προσωπικό του e mail, πράγμα φυσικά ανήθικο. Στο άρθρο του με λούζει ευγενέστατα με χίλιους δυο χαρακτηρισμούς, που αναδεικνύουν το πνευματικό του επίπεδο.

Το άρθρο αυτό του κυρίου Γούδη το διάβασα τυχαία από το blog omerta (http://omertanewsgr.blogspot.gr/2014/04/o-x.html) και είδα ότι έχει παρθεί από την δική σας ιστοσελίδα.

Βεβαίως απάντησα στο προσωπικό e mail του κυρίου Γούδη και του ζήτησα να δημοσιεύσει την απάντησή μου. Επίσης του ζήτησα αν έχει τα αρχεία, να με αντιμετωπίσει και τηλεοπτικώς.

Αν είστε αντικειμενικός δημοσιογράφος θα πρέπει όπως αναρτήσατε το άρθρο του κυρίου Γούδη να αναρτήσετε και την απάντησή μου με τίτλο : ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΗΘΙΚΟΣ.

Σας παραθέτω την απάντηση που έστειλα στον ευγενέστατο κύριο Γούδη και σας καλώ στο όνομα της δημοσιογραφικής δεοντολογίας να την δημοσιεύσετε στον ιστότοπό σας.

“Κύριε Γούδη,

Είναι ανήθικο να αναφέρεστε σε διάφορα ιστολόγια (http://omertanewsgr.blogspot.gr/2014/04/o-x.html) στο όνομά μου και να μην μου απαντάτε σε εμένα προσωπικώς. Με ρωτήσατε αν ήθελα να δημοσιευθεί το ηλεκτρονικό μήνυμα που σας έστειλα; Αύτο το ήθος άραγε διδάσκετε στους μαθητές σας; Αλλά βεβαίως για ποιό ήθος να μιλήσουμε όταν πολύ ευγενικά με γράφετε στα αρχεία σας!!!! Μωρέ μπράβο καθηγητές που πλήρωνε το ελληνικό δημόσιο!!!!

Όσο αφορά την αγραμματοσύνη μου σας λέγω ότι είμαι πτυχιούχος ελληνικού πολιτισμού και διπλωματούχος ναυτιλιακής κατευθύνσεως και αρθρογράφος ιστορικών και πολιστικών άρθρων. Γνωρίζω τον χώρο του εθνικισμού και ίσως καλύτερα και από εσάς. Δεν είμαι υποστηρικτής κανενός κόμματος αλλά της αληθείας. Και η αλήθεια είναι πως ούτε η Πολιτική Άνοιξη ούτε ο ΛΑΟΣ ούτε η Χρυσή Αυγή έχουν σχέση με τον εθνικισμό απλά τον καπηλεύτηκαν. Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΝΩΝΕΙ και τα κόμματα που υπηρετείτε χωρίζουν τον λαο σε παρατάξεις και τους φανατίζουν.

Αν έχετε λοιπόν την τόλμη και τα αρχεία, σας προκαλώ σε έναν δημόσιο διάλογο να μιλήσουμε για τον εθνικισμό και το πως αυτός πρέπει να υπηρετηθεί. Εσείς ξέρετε τόσους δημοσιογράφους. Ιδού η Ρόδος και ιδού και το πήδημα ευγενέστατε κύριε καθηγητά……

Επίσης αν ο Βασίλης Λεβέντης όπως λέτε έβγαζε γέλιο ο κύριος Μιχαλολιάκος βγάζει τρέλλα. Δεν έχετε παρά να δείτε αποσπάσματα ομιλιών του στους δρόμους. Υπό το πρίσμα αυτό ο κύριος Λεβέντης προσφέρει σε κάτι, δηλαδή διασκέδαζε τον λαό, ενώ ο κύριος Μιχαλολιάκος σε τίποτα.

Όσο αφορά τον Πλαστήρα σας ανέφερα ότι πράγματι ήταν κινηματίας αλλά υποστήριξε ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. Χρημάτισε όχι δικτάτορας, αλλά εκλεγμένος πρωθυπουργός που πέθανε στην ψάθα.

 

Με την τιμή που σας πρέπει

Καραμαδούκης Γεώργιος

 

Υ.Γ Σας δίδω την άδεια να δημοσιεύσετε αυτό το μήνυμά μου. Και πάλι σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια,καθώς οι ύβρεις όταν προέρχονται από εσάς για μένα αποτελούν επαίνους. ”

O Χρίστος Γούδης ξαναχτυπά: “Όσοι άξεστοι, αγράμματοι και χυδαίοι αντιδρούν στην υποψηφιότητα μου με την Χρυσή Αυγή τους έχω γραμμένους στα…αρχεία μου”

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

31 Σχόλια

  1. σιγα ρε μόρτη…..σου πρόσβαλε την πεθερά…….χαχαχα
    ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ στα ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΑΛΠΙΚΑ…..
    ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ….ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ….ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΟ….
    ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ “ΑΡΧΕΙΑ”….@@ΡΑ….
    ΑΝΤΕΕΕΕΕΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    1. Αγαπητέ

      Σε πληροφορώ ότι δεν έχω πεθερά. Όσο για την φωτογραφία μου σου απαντώ ότι προκάλεσα τον κύριο Γούδη σε τηλεοπτικό διάλογο. Αν είχε τα “αρχεία” να με αντιμετωπίσει θα έβλεπες την φάτσα μου. Για το αν είμαι παλιολαμόγιο μπορείς να το διαπιστώσεις συναντώντας με από κοντα.

  2. Οτι και να λέτε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ψηφήσουμε και είμαστε πολλοί!

  3. ο εθνικισμος ειναι η αμυνα του ελληνισμου
    πριν τον αφανισμο του………

    ειναι ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
    ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ………ειναι ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…………

    κ.Καραμαδουκη ποιος ο ρολος σας?????

    παναγιωτης
    πρωην στελεχος αριστερας 1976-1993

    1. Αγαπητέ,

      Ο ρόλος μου είναι ενωτικός. Αλλά ο εθνικισμός δεν υπηρετείται από την κομματοκρατία. Υπηρετείται από άλλη μορφή πολιτεύματος που θα ενώσει τον ελληνικό λαό. Πιθανόν εντός του καλοκαιριού να εκοδθεί σχετικό βιβλίο μου και θα καταλάβετε καλύτερα τι εννοώ. Δυστυχώς ούτε ο κύριος Χίος ούτε ο κύριος Γούδης με έχουν καλέσει σε δημόσιο διάλογο για να αναλύσω πως πρέπει να υπηρετηθεί ο εθνικισμός, ο οποίος καμία σχέση δεν έχει με τον τραμπουκισμό και τις χυδαίες εκφράσεις και μάλιστα καθηγητών

  4. Αν και δηλώνει εθνικιστής, οπότε το μόνο που μπορεί να προσφέρει είναι τα οργανά του για μεταμόσχευση, ξεφτυλίζει τον αρχιμασώνο υποψήφιο με τον παγανιστή Κασιδιάρη

  5. υπάρχει μια μόνιμη στάση μερικών να βλέπουν “εμφυλίους”

    εγώ ρωτάω, οι 50.000 “έλληνες” που μήδισαν και πολέμησαν με τους Πέρσες έπρεπε ή δεν έπρεπε να σφαχτούν από τους άλλους Έλληνες;

    αν θέλεις εθνικισμό προφανώς θα βρεις απέναντί σου όλα τα εβραιο-τουρκο-μογγολολαγνικά σκουλίκια και σε αυτό δεν φταίει κανένα κόμμα

    προφανώς δεν είμαστε όλοι Έλληνες επειδή γεννηθήκαμε στην Ελλάδα και μιλάμε Ελληνικά

    δηλαδή με τον Λεβέντη οι συριζαίοι θα χαίρονται όταν βλέπουν Ελληνική σημαία;;;;;

    φανταστείτε ότι ο “ήρωας” Γλέζος προσκυνούσε τον Χότζα και έκλαιγε στην κηδεία του και εμείς τον έχουμε “ήρωα”

    τί να λέμε;

  6. Με ρωτήσατε αν ήθελα να δημοσιευθεί το ηλεκτρονικό μήνυμα που σας έστειλα;
    Καραμαδούκης Γεώργιος

    ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η …….ΤΙΜΗ ΣΟΥ ;;;;;
    να μην το εστελνες ρε
    πουλας αντιχρυσαυγιτισμο ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ
    θα πας……………… ψηλα, τσιρακιον των αφεντικων σου

    1. Αγαπητέ δεν είμαι προς πώληση. Δεν πουλάω αντιχρυσαυγιτισμό. Δεν πιστεύω στην κομματοκρατία διότι αυτή χωρίζει και δεν ενώνει. Δεν διαθέτω αφεντικά. Είμαι στην διάθεσή σας όπτε επιθυμείτε να με γνωρίσετε και από κοντά για να το διαπιστώσετε.

  7. Και ο Μεταξας ελευθερωσε την Θεσσαλονικη και ηταν κορυφαια ιδιοφυια. Και ο Γεωργιος Παπαδοπουλος πεθανε με δανεικο παντελονι. Και τους δυο αυτους τους εχετε δαιμονοποιησει γιατι δεν δηλωναν αριστεροι. Οσο για τον Πλαστηρα, ηταν Πατριωτης και πολεμησε και ο ιδιος, οχι για αυτα που πολεμουν σημερα οι αριστεροι και οι κομπλεξικοι αστοι της δεξιας που τους πιανει ριγος οταν ακουνε Ευρωπη και δεν εφαρμοσαν τα καλα της αλλα ο,τι σαβουρα πολιτιστικη μας πεταγαν στο προσωπο το εφαρμοζαμε σαν πιθηκοι, αλλα για ανωτερα ιδανικα. Επρεπε να γινει κινηματιας, οπως πολυ σωστα εγινε ο αειμνηστος Μεταξας και επισης το ιδιο ο αρχηγος της 21ης Απριλιου.
    Αφου κ. Καραμουδακη δεν σας αρεσει η “Χρυση Αυγη” και ο Μιχαλολιακος δεν ειναι του δικου σας διανοητικου και πολιτιστικου επιπεδου, δεν απομενει να επιλεξεται τους ιδιους που σας εβαλαν ως ενεχειρο στα διακοσια τοσα εκατομμυρια τα κομματα του συνταγματικου τους τοξου για να κανουν ακοπη πολυτελη ζωη. Οσο για τον κ. Λεβεντη, ο ιδιος επελεξε να γινει γραφικος, αν και σε οτι λεει, την αληθεια λεει, αλλα στο τελος χυνει μονος του το γαλα και ασχολειται κι αυτος με τη “Χρυση Αυγη”, μη του παρει την δημοκρατια που ονειρευεται εχει.
    Ολοι αυτοι οι ολετηρες επι μισο αιωνα διεπραξαν, οχι οικονομικα εγκληματα μονο, αλλα και εθνικα. Δεν τολμας να αναφερθεις στον ορισμο της πατριδας γιατι θα ορμησουν οι υαινες του προοδευτισμου και των υποπτων ΜΚΟ και θα χαρακτηριστεις φασιστας. Αυτη ειναι η αληθεια με απλες σκεψεις.

    1. Αγαπητέ ποιός σου είπε ότι πιστεύω στην δημοκρατία και στα κόμματα; Εγώ είπα μια απλή αλήθεια ότι ο Πλαστήρας υποστήριξε το κέντρο. Υπήρξε κοινβουλευτικός πρωθυπουργός και ότι πέθανε στην ψάθα. Κάλεσα τον κύριο Γούδη σε δημόσιο διαλόγο και εσιώπησε. Αυτό δεν σας λέει κάτι?

      Καραμαδούκης Γεώργιος

    2. Αγαπητέ, Ποιός σας είπε ότι πιστεύω στα κόμματα; Όπως ανέφερα στην απάντησή μου στον κύριο Γούδη ο εθνικισμός ενώνει και δεν χωρίζει. Όσο για τον κύρο Λεβέντη μπορεί να είναι γραφικός αλλά είπε αλήθειες που βγήκαν στην πορεία των πραγμάτων. Δεν τον υποστηρίζω κομματικά. αλλά δεν θα αποκρύψω και την αλήθεια, διότι οι Έλληνες αναζητούσαν την αντικειμενική αλήθεια και όχι την κομματική αλήθεια που έφερε στην χώρα μας ο κοινοβουλευτισμός. Κάλεσα τον κύριο Γούδη σε δημόσιο διάλογο και εσιώπησε… Περιμένω έχω πολύ υπομονή. Δεν τον θεωρώ εχθρό μου, απλά πολιτικά ανήθικο…..

      1. Δε πιστευεις στη δημοκρατια?? και που πιστευεις?

        1. Αγαπητέ,

          Όπως ανέφερα σε άλλη μου απάντηση σε ενάν άλλον σχολιάστή πιστεύω ότι ο εθνικισμός μπορεί να υπηρετηθεί μόνο από ένα άλλο πολίτευμα. Ίσως εντός του καλοκαιριού να εκδοθεί βιβλίο μου που προτείνει αυτό το νέο πολίτευμα. Γενικά σου λέγω ότι πιστέυω στο καποδιστριακό καθεστώς στο οποιό και προσθέτω ασφαλιστικές δικλείδες με θεσμούς που έρχονται από την ελληνική αρχαιότητα.

  8. Ή πνευματική σου ανεπάρκεια,σέ κάνει θρασύ καί προκλητικό!!!

    ## . μὲν γὰρ ἡμῶν οὐδέτερος οὐδὲν καλὸν κἀγαθὸν εἰδέναι, ἀλλ᾽ οὗτος μὲν οἴεταί τι εἰδέναι οὐκ εἰδώς, ἐγὼ δέ, ὥσπερ οὖν οὐκ … τούτῳ σοφώτερος εἶναι, ὅτι ἃ μὴ οἶδα οὐδὲ οἴομαι εἰδέναι ##.

    1. Αγαπητέ αν πιστεύετε ότι είμαι ανεπαρκής πνευματικά δικαίωμά σας. Όποτε θέλετε να συναντηθούμε απο κοντά για την διαπιστώσετε.

      Με τιμή
      Καραμαδούκης Γεώργιος

  9. Όντως ο Πλαστήρας πέθανε στην ψάθα! Όντως ο Πλαστήρας για ένα διάστημα ήταν ο τρόμος των Τούρκων . Αλλά αλλά αλλά , όταν το μέτωπο κατέρρεε στην Μικρά Ασία ζητήθηκε από τον Πλαστήρα να οχυρωθεί σε ορισμένη θέση και να πολεμήσει τους Τούρκους ώστε να προλάβουν οι υποχωρούντες Έλληνες να συμπτυχθούν , οργανωθούν και ετοιμάσουν την άμυνα τους ώστε να ατιμετωπήσουν επιτυχώς τον Κεμάλ. Ο Πλαστήρας ενω υποτίθετε ότι έκανε αυτή την ζωής και θανάτου δουλειά. Δείλιασε και δεν έριξε ούτε σφαίρα, ούτε πολέμησε με ολέθρια αποτελέσματα για την μικρασιατική εκστρατεία. Αυτό έγινε 2 φορές. Και σαν να μην έφτανε αυτό αργότερα προτοστατούσε για να γίνει η δίκη των συγκεκριμένων αξιωματικών (που εκτελέστηκαν) γιατί είναι αυτοί που γνώριζαν για το γεγονός αυτό.

    1. Οχι ασχετε, ζητηθηκε απ το Πλαστηρα να κανει ατακτη υποχωρηση. Αυτος αντιθετα την εκανε συντεταγμενη, κι ετσι δεν χαθηκε κανενας στρατιωτης.
      Μη τρως τοσο ευκολα τη προπαγανδα των ακροδεξιων.

  10. @@@
    Καραμαδούκη Γεώργιο.

    Ή πνευματική σου ανεπάρκεια, σέ κάνει θρασύ καί προκλητικό!!

    ##….μέν γάρ ημών ουδέτερος ουδέν καλόν καγαθόν ειδέναι, αλλ’ ούτος μέν οίεται τι ειδέναι ουκ ειδώς, εγώ δέ, ώσπερ ούν ούκ οίδα, ουδέ οίομαι ειδέναι….##

  11. ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΟΥΔΗ. ΙΔΟΥ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ… Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ”ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΝΑΖΙ… ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΛΕΝΕΤΕ ΜΕ ΡΟΔΟΝΕΡΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ. ΝΤΡΟΠΗ…

    1. Γιατί ψέματα έλεγε για τις επιστολές εκθείασης, υπέρ του χίτλερ και των γερμανικών στρατευμάτων, που έστελνε από την κατεχόμενη Γαλλία που ζούσε ο μαύρος καβαλάρης, παρέα με το κολλητάρι του τον σκατόψυχο αρμοστή της Σμύρνης Στεργιάδη τον ολετήρα του μικρασιατικού ελληνισμού;;;;

      1. Αγαπήτε,

        Εξήγησα στον κύριο Γούδη ότι η τυχόν επικοινωνία που είχε με τους δικτάτορες του μεσοπολέμου ο Πλαστήρας την είχε πιστεύοντας πως έτσι εξυπηρετείται το εθνικό συμφέρον. Του ανέφερα μάλιστα ότι ο Τσολάκογλου και ο Κατσιμήτρος που πολέμησαν τον άξονα αργότερα μετείχαν στις λεγόμενες δοσιλογικές κυβερνήσεις. Λέτε αυτοί οι άνθρωποι να ήταν δοσίλογοι; Φυσικά και όχι. Απλά πίστευαν ότι θα εξυπηρετούνταν από τις θέσεις αυτές τα ελληνικά συμφέροντα καλύτερα. Προσωπικώς πιστεύω ότι κακώς έπραξαν. Για μένα θα έπρεπε να βγουν στο αντάρτικο. Όμως, δεν είμαι τυφλός να τους καταδικάσω ευκόλως, διότι οι άνθρωποι αυτοί υπήρξαν πολεμιστές γενναίοι και δόξασαν την χώρα.

    2. Δεν με ενδιαφέρει να δω το άρθρο. θα ψηφίσω Χ.Α. όπως κι αν έχουν τα πράγματα…

      1. κακο του κεφαλιου σου φιλε. Μονο ηλιθιοι ψηφιζουν τους ναζι.

  12. αγαπητέ μου μάλλον δεν εχεις αλλά προβλήματα στην ζωή σου. το μονο σου πρόβλημα ο εθνικισμός και αμα είναι εθνικιστές οι χ.υγιτες.δεν μας ενδιαφέρει τι είναι.μπορείς να ψηφισεις Σύριζα ΠΑΣΟΚ ποτάμι.

    1. Αγαπητέ αν η απάντηση σου αφορά σε εμένα ότι δεν έχω άλλα προβλήματα στην ζωή μου, σε πληροφορώ ότι είμαι 38 ετώ και πάνω από ένα χρόνο άνεργος. Βγάζω τα προς το ζην απο φοιτητικές εργασίες που κάνω.

  13. Μμμμμμμμμμμμμμμ…………

    ΝΑ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ που θέλει να γίνει ΔΙΑΣΗΜΟΣ με την ΠΡΟΒΟΛΗ!!! 😀

    Εγώ θα δανειστώ αυτή τη φράση σου:

    “Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΝΩΝΕΙ”

    …..και θα σου πω οτι ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ!

    ΑΛΛΑ……..

    Ο Ελληνικός Εθνικισμός, ΕΝΩΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    …..γιατί ΤΙ να ΕΝΩΣΕΙ απ’τα ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ……….ΤΙΠΟΤΑ!

    Αυτοί ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, οπότε ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ να ΕΝΩΘΟΎΝ με τους ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    1. Η καλυτερη απαντηση….αποστομωτικη θα ελεγα στον αυτοαποκαλουμενο εθνικιστη, βλ. Καραμαδούκης Γεώργιος.

    2. Αγαπητέ συμφωνώ μαζί σου. Ο ελληνικός εθνικισμός ενώνει όσους αισθάνονται έλληνες. Μην κάνεις όμως το λάθος να θεωρείς όλους τους αριστερούς ανθέλληνες. Ο Μεταξάς είχε υπουργό αριστερό στην κυβέρνησή του τον Αριστείδη Δημητράτο. Επίσης το να θέλει να γίνει κάποιος διάσημος δεν ειναι κακό. Κακό είναι να συνδέει την διασημότητά του αυτή με επαίσχυντα ή ανούσια πράγματα

      1. Ο εθνικισμος ενωνει μονο τους τσαμπα μαγκες. Οι ακραιοι πατριδοκαπηλοι ειναι πληγη για τη χωρα. Μαυριστε τους.

        1. Αγαπητέ

          Κακώς συνδέεις τον εθνικισμό με την ακρότητα. Δυστυχώς αυτό είναι το κακό που έκανε η Χρυσή Αυγή στην υπόθεση του εθνικισμού. Ο ελληνικός εθνικισμός εκπροσωπήθηκε και από κοινοβουλευτικούς και από δικτάτορες. Επίσης είχε ευγενικές και δραστήριες φυσιογνωμίες με αγωνιστικό ήθος. Ο Ίων Δραγούμης, ο Περικλής Γιαννόπουλος, ο Κωνσταντίνος Φρεαρίτης, ο Μάρκος Ρενίεργης κ.λ.π υπήρξαν λαμπρές φυσιογνωμίες του εθνικισμού. Για αυτό είπα στον κύριο Γούδη ότι τα κόμματα που υπηρέτησε απλώς καπηλεύτηκαν την εθνικιστική ιδέα χωρίς να έχουν την δέουσα σχέση με αυτήν.

Comments are closed.