ΣΚΟΤΩΜΟΣ στη Βουλή! Άδωνις σε Σκουρλέτη: “Είσαι πολιτικός απατεώνας – Η Ζωή κι ο Λαφαζάνης ήταν ιδεολόγοι”

Κοινοποίηση:
skourletis-adonis

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, είχε μία εντονότατη αντιπαράθεση με τον υπουργό Ενέργειας, Πάνο Σκουρλέτη, μη διστάζοντας να τον χαρακτηρίσει “πολιτικό απατεώνα”, ενώ ακόμη του καταλόγισε ότι κάνει τα πάντα για “την καρέκλα”.
“Αν σας βάλουν να πάρετε πίσω το νόμο για τη ΔΕΣΦΑ θα παραιτηθείτε κ. Σκουρλέτη; Γελάτε; Κι εγώ για γέλιο ρώτησα δεν πίστευα ότι θα παραιτηθείτε στα αλήθεια” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Από τα “βέλη” του δεν ξέφυγε ούτε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Τσιρώνης, τον οποίο κατηγόρησε πως τόσα χρόνια έκανε αγώνες για τη φύση και την οικολογία, αλλά “αν σας πει αύριο ο Τσίπρας, για να μείνεις υπουργός Τσιρώνη, θα φτιάξουμε ελικόπτερο με μπετονιέρες και θα ψεκάζουμε τα δάση με μπετόν θα το ψηφίσεις. Και θα έρθεις να μας πεις τι ωραία ιδέα ήταν αυτή που είχε ο μέγας Τσίπρας. Άρα αφήστε τις βλακείες”.

“Ανθρωπάκια πολιτικά είστε” συνέχισε, με τον κ. Σκουρλέτη να αντιδρά έντοντα και να του ζητά να ανακαλέσει.

“Δεν ανακαλώ. Ξέρεις γιατί; Γιατί μια ζωή έκανες αγώνα κατά των ιδιωτικοποιήσεων και έρχεσαι και τα δίνεις όλα.Μας διαχωρίζει μια καρέκλα που αφήσαμε. Παραιτήσου κι εσύ αν διαφωνείς..” είπε ο κ. Γεωργιάδης.

“Ο Λαφαζάνης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν ιδεολόγοι. Εσύ δεν είσαι, είσαι για την καρέκλα” πρόσθεσε επιπλέον.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: