ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ημίγυμνος Αφρικανός χτυπάει ηλικιωμένη μέχρι θανάτου

Κοινοποίηση:
halfnaked.African.hitting.old_.lady_..5a37caf5fc7e930a0f8b4567-620x400-1

Η ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί απειλητικές για τη ζωή τραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένων πολλών καταγμάτων οστών.

 

Σύμφωνα με μια αστυνομική δήλωση, ο άνδρας επιτέθηκε στη γυναίκα και την χτύπησε επανειλημμένα στο κεφάλι, αφού την χτύπησε κάτω.

Η ζωή της εξακολουθεί να κινδυνεύει, σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία πρόσθεσε ότι ο ύποπτος είχε σταλεί για ψυχιατρική αξιολόγηση σε «εξειδικευμένη κλινική»,  ό, τι σημαίνει αυτό.

Το πλάνο δείχνει ότι ο άντρας φορούσε μόνο ένα ζευγάρι σορτς περπατώντας αιφνιδίως κατά μήκος του δρόμου. Καθώς μια ηλικιωμένη γυναίκα περνάει, ξαφνικά ο Αφρικανός της δίνει ένα τόσο βίαιο χτύπημα που την ρίχνει στο έδαφος. Το βίντεο δείχνει επίσης ότι δεν υπήρχε κανένας διάλογος ή άλλη μορφή αλληλεπίδρασης μεταξύ των δύο πριν από την επίθεση.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί απειλητικούς για τη ζωή της τραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένων αρκετών καταγμάτων οστών.

Σύμφωνα με μια αστυνομική δήλωση, ο άνδρας επιτέθηκε στη γυναίκα και την χτύπησε επανειλημμένα στο κεφάλι, αφού τελικώς την χτύπησε κάτω.
Η ζωή της εξακολουθεί να κινδυνεύει, σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία πρόσθεσε ότι ο ύποπτος είχε σταλεί για ψυχιατρική αξιολόγηση σε «εξειδικευμένη κλινική».

Οι μάρτυρες του συμβάντος παρενέβησαν γρήγορα.

Σταμάτησαν τον επιτιθέμενο από την περαιτέρω επίθεση κατά του θύματος και τον κράτησαν μέχρι να φτάσει η αστυνομία. Σύμφωνα με μια αστυνομική δήλωση, ο άντρας παραδόθηκε χωρίς οποιαδήποτε αντίσταση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: