ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Συμμορία γυναικών επιτέθηκε σε πασίγνωστο μοντέλο με σπασμένα μπουκάλια!! (φωτο & βίντεο)

Κοινοποίηση:
gynaika

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Σοκάρει το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου… εδώ και λίγες ώρες και δείχνει την επίθεση που δέχτηκε ένα από τα διασημότερα μοντέλα του Εκουαδόρ από συμμορία γυναικών.

Ο λόγος για την Joselyn Silva, η οποία τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, την ώρα που έβγαινε με τον σύντροφό της από κλαμπ – όπου είχαν πάει για τα γενέθλια φίλου τους-  οι γυναίκες της όρμησαν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και αφού της έβγαλαν τα ρούχα, άρχισαν να την χτυπούν σε όλο της το σώμα και το πρόσωπο με σπασμένα μπουκάλια!

Ο σύντροφός της όπως υποστηρίζει δεν μπορούσε να κάνει το παραμικρό επειδή τον απειλούσαν με όπλο και υποχρεώθηκε να παρακολουθήσει την αιματηρή επίθεση, την οποία κατέγραψε με το κινητό του ένας περαστικός.

Η μελαχρινή καλλονή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με περισσότερα από εκατό τραύματα στο πρόσωπο, τους ώμους, το στομάχι και τα πόδια, όπου της έκαναν ράμματα, ενώ οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ο δικηγόρος της στα social media, σοκάρουν.

«Είχε μια πετυχημένη καριέρα ως μοντέλο, ωστόσο, πλέον οι γιατροί προσπαθούν να σώσουν το πρόσωπό της. Να το κάνουν να θυμίζει κάτι τουλάχιστον απ’ αυτήν», δήλωσε η αδελφή του μοντέλου και τόνισε ότι θα χρειαστούν πολλές πλαστικές επεμβάσεις ώστε να επανέλθει το πρόσωπό της!

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε συλλήψεις
. Αν και ο δικηγόρος του μοντέλου ζητά να απαγγελθούν κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας, οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και τριών ετών, ενώ το κλαμπ «σφραγίστηκε».

govastileto.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: