ΣΟΚ! Ετοιμάζουν γάμους μεταξύ τριών ατόμων…

Κοινοποίηση:
gamostria

Ο κόσμος αλλάζει και μέσα στην υποτιθέμενη εξέλιξη που επιβάλει η εποχή, φαίνεται πως ο θεσμός της οικογένειας, μεταβάλλεται και παθαίνει αλλοιώσεις που όμοιες τις δεν αντίκρισε ξανά ο κόσμος.

Μετά το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια, τώρα στην Βρετανία θα επιτραπεί και ο γάμος μεταξύ τριών ανθρώπων.
Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Jon Barrett απηύθυνε ερώτηση στον ηγέτη του Πράσινου Κόμματος της Βρετανίας, Natalie Bennett, από την οποία ήθελε να μάθει για τους σκοπούς του κόμματος πάνω στο εν λόγω θέμα.

Ο κος Barret του απάντησε πως: «Έχουμε ανοίξει πλέον τον δρόμο σε πολλά θέματα που σχετίζονται με την απελευθέρωση του νομικού καθεστώτος στις ενήλικες σχέσεις μεταξύ συναινούντων, και είμαστε ανοιχτοί σε περαιτέρω συζήτηση και διαβούλευση».

Από την μεριά του ο συντηρητικός βουλευτής Matthew Offord αναρωτιέται δικαίως: Γιατί η κυβέρνηση εγκρίνει να τελούνται γάμοι μεταξύ των ομοφυλοφίλων; Γιατί δεν θα πρέπει να επίσης να παντρεύονται οι συγγενείς εξ αίματος; Γιατί δεν θα πρέπει να είναι κάποιος πολύγαμος; Φαίνεται ότι σπεύδουμε προς τα «εμπρός» χωρίς να σκεπτόμαστε τις συνέπειες που θα υπάρξουν».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. φωναζετε γιατι θελετε να κανετε παρτουζες στα κρυφα ολοι εσεις οι ατριχοι…
    σας μαθαμε τι σουφραζετες ειστε!
    νταιλικι νταιλικι κ τα βραδυα….παει κ ερχετε ο Αλί…

  2. ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΜΟΙΡΙΑ , ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ . ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ , ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΗΔΙΩΣΑΣΤΕ ΣΕ ΚΥΚΛΟ , ΟΠΟΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΣ .ΩΡΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ.

  3. Λογικό είναι ρέ παιδιά.Γίνεται “τραινάκι” μέ δύο;Χρειάζονται πολλοί μερακλήδες οπισθογεμείς.Ας γίνει η αρχή μέ τρείς καί έχει ο Θεός.

Comments are closed.