Σοκ! Οι απαγορευμένες φωτογραφίες της Έμιλι Ρατακόφσκι που τη δείχνουν ντυμένη

Κοινοποίηση:
i-emilu-ratakofski-einai-i-basilissa-tou-kalokairiou.w_hr-850x480

Η Έμιλι Ρατακόφσκι, η αγαπημένη ύπαρξη των ανδρών, που κυκλοφορεί σχεδόν παντού από ημίγυμνη έως τελείως γυμνή αυτή την φορά την πάτησε σαν πρωτάρα

αφού ο άγρυπνος φωτογραφικός φακός του Menshouse, που την παρακολουθει κρυφά από την ημέρα που άνοιξε το σάιτ, την πέτυχε σε μια σειρά από τις πιο σπάνιες και σοκαριστικές φωτογραφίες της. Ντυμένη δηλαδή.

To καταλαβαίνουμε ότι πολύ δύσκολα θα μας πιστέψετε. Το γνωρίζουμε και οι ίδιοι ότι το να βρεις μια φωτογραφία της Ρατακόφσκι με ρούχα πάνω-κάτω είναι το ίδιο σπάνιο με το να ανακαλύψεις την ίδια μέρα αυθεντικές φωτογραφίες του τέρατος της λίμνης του Λοχ Νες, τον Ιμπάρμπο να κάνει χατ τρικ, τον Τσακαλώτο να λέει ολόσωστα όλες τις λέξεις του λόγου του και τον Αντώνη Ρέμο να κάνει πετυχημένο αστείο.

Γι’ αυτό και εμείς σας προειδοποιούμε ότι πρέπει να δείτε τις φωτογραφίες διότι ίσως είναι και η τελευταία φορά που θα την δείτε τόσο βαριά ενδεδυμένη. ΔΕΙΤΕ ΤΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ για όποιον δεν κατάλαβε το υπονοούμενο.

Η Έμιλι στο αυτοκίνητό της, ντυμένη. Αυτό αρκεί για περιγραφή.

Η Έμιλι ταξιδεύει με το αεροπλάνο, ντυμένη με ένα τζιν και ένα κοκκινο πουλόβερ. Εδώ τη βλέπουμε να κάθεται στο παράθυρο και περιμενει την προσγείωση.

Η Έμιλι βάζει γάλα από το ψυγείο της. Όπως όλοι μπορούμε να δούμε είναι ντυμένη κάζουαλ και φαίνεται να ψάχνει και κάτι άλλο στο ψυγείο. Ποιος ξέρει τι;

Η Εμιλίτσα βγήκε για χαλαρό ποτάκι και εδώ την βλέπουμε με μαύρο τοπάκι και μαύρη μακριά φούστα να λικνίζεται στους ρυθμούς της μουσικής που παίζει το μπαρ.

Η Έμιλι με μακρυά μπλε τουαλέτα στο κόκκινο χαλί μιας βραδιάς κινηματογραφικών βραβείων/ Πρώτη φορά τη βλέπουμε με τόσο μακριά τουαλέτα να καλύπτει όλο της το σώμα.

Η Έμιλι βγάζει βόλτα το σκύλο της, ένα μαλτεζάκι. Φορώντας ένα ροζ γιλέκο, πουά μπλούζα, ματζέντα μπερέ και μαύρη φούστα, ξαποσταίνει για λίγο από την πολύωρη βόλτα του κατοικίδιού της.

H Έμιλι στην παραλία, αυτή τη φορά όχι με το μαγιό της αφού η ημέρα είχε δροσούλα και το Εμιλάκι προτίμησε να κάτσει κάτω από τη σκιά του δέντρου φορώντας ένα καρό πουκάμισο και ένα παντελόνι 3-4 και να απολαύσει το τοπίο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: