Σοκ στην Πάτρα: Πυροβόλησαν παιδιά που μάζευαν ξύλα –Τραυματισμένος ένας 13χρονος

Κοινοποίηση:
karampina

Στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ένας ανήλικος τσιγγάνος, ηλικίας 13 ετών, ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμούς από απόσταση σήμερα το μεσημέρι ενώ μάζευε μαζί με ένα ακόμη παιδί ξύλα.

 

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 σήμερα το απόγευμα στην περιοχή των Βραχνείκων Πατρών, όταν τα δύο παιδιά είχαν βγει προκειμένου να μαζέψουν ξύλα.

 

Προφανώς, οι ανήλικοι είχαν πάει σε κάποιο χωράφι στην ευρύτερη περιοχή και κάποιος… ενοχλήθηκε από την παρουσία τους. Άρπαξε την κυνηγετική καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί από απόσταση τους ανηλίκους , τραυματίζοντας τον έναν, ευτυχώς όχι σοβαρά.

 

Το παιδί άμεσα μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο όπου και του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ενημερώθηκε και η ΕΛ.ΑΣ. και έτσι άνδρες της Ασφάλειας Πατρών αλλά και του 4ου Αστυνομικού Τμήματος αναζητούν το δράστη.

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. «Μάζευε» ή «έκλεβε» ξύλα; Έχει μια διαφορά ξέρετε.

Comments are closed.