ΣΟΚ στη Μυτιλήνη! Οπαδός του Ηρακλή πήγε να χάσει τη ζωή του – ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ με συνθήματα: “Refugees welcome, tourists F@ck off”

Κοινοποίηση:
iraklis_0

Μπορεί ο Ηρακλής  να γιόρτασε την επάνοδο του στη μεγάλη κατηργορία επικρατώντας της Καλλονής με το γρήγορο γκολ του Περόνε στο 7′, ωστόσο,… ένα επεισόδιο προκάλεσε ταραχή στις κερκίδες, όταν ένας οπαδός του Ηρακλή έπαθε κρίση επιληψίας. Αμεσα έσπευσε στην περιοχή ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε τον άντρα.

Οι οπαδοί του Ηρακλή, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σήκωσαν ένα προκλητικό πανό, που έγραφε, «refuges welcome. tourists f.. offf», με τους οπαδούς της Καλλονής να απαντούν φωνάζοντας τους αντιπάλους… Βούλγαρους.

Τι έγινε στο ματς

Εντυπωσιακό το πρώτο μέρος απ’ την ομάδα του Παπαδόπουλου, έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στους κακούς νησιώτες. Στο δεύτερο έδωσε μέτρα ο Γηραιός, ωστόσο δεν ένιωσε καμία ουσιαστικά απειλή και θα μπορούσε στο τέλος να πάρει ακόμα πιο εύκολα και με πιο ευρύ τρόπο τη νίκη (με τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του).

Είπαμε, επέστρεψε ο Ηρακλής, αλλά οι παίκτες του… το παράκαναν! Διότι μόνο άγχος δεν είχαν (στην επάνοδό τους στη Σούπερ Λίγκα ύστερα από τέσσερα χρόνια), αλλά μπήκαν σαν δαιμονισμένοι στον αγωνιστικό χώρο. Κι όταν οι Τσιλιανίδης-Ρομάνο-Περόνε έκρυψαν την μπάλα, τότε ο τελευταίος βρήκε την ευκαιρία να πιάσει εξαιρετικό σουτ με το μιτάκι και να μπει το λιθαράκι διπλού. Αμ, δε που σταμάτησαν οι Θεσσαλονικείς. Κόντρα στην «υπνωτισμένη» Καλλονή, η ομάδα του Παπαδόπουλου έκανε… παπάδες κι αν ο Αργεντινός σκόρερ ήταν πιο συγκεντρωμένος στο τετ-α-τετ του, τότε ο «γάμος» θα ‘χε σχολάσει πρόωρα!

Η εικόνα του ματς παρέμενε η ίδια. Τσιλιανίδης, Λάζαρ και Ρομάνο… έραβαν για τον Ηρακλή, την ώρα που οι νησιώτες ήταν αδικαιολόγητα κακοί και ουσιαστικά γλίτωναν από τύχη το δεύτερο γκολ παθητικό. Ο καταιγισμός των φιλοξενούμενων συνεχιζόταν… αδιάκοπα, με τον Κυριακίδη να πετάει στα σκουπίδια νέα μεγάλη φάση με τη συμπλήρωση ημιώρου (όταν βρέθηκε σε διαγώνια θέση και από κοντά, αλλά σημάδεψε άουτ). Κι όμως κόντρα σε κάθε προγνωστικό, κόντρα σε κάθε λογική, κόντρα στη ροή του ματς, οι γηπεδούχοι παραλίγο να ισοφαρίσουν. Ο Μανούσος όμως (μετά από όμορφο στρώσιμο του Μάρκοβιτς) έκανε πολύ κακό τελείωμα και ο Ηρακλής κράτησε το δίκαιο προβάδισμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. αυτοι ειναι οι βλακες αναρχικοι και καλα της αυτονομης θυρα 10 η θυρα του ηρακλη ειναι η 13, οι αυτονομοι ειναι που εχουν κανει μεγαλο κακο στον κοσμο του ηρακλη οσο για τις σκοπιανικες σημαιες παλι αυτοι ηταν απο πισω…εν ολιγοις αυτο που δεν ξερουν η ξερουν αρα εσκεμενα το κανουν ο ηρακλης δεν ειναι ομαδα ειναι ιδεα και η ιδεα ηταν η απελευθερωση της θεσσαλονικης και της μακεδονιας απο τους τουρκους και τους βουλγαρους αυτος ηταν και ο σκοπος υδρησης του….και αυτος θα επρεπε να συνεχιζε να ειναι για την απελευθερωση της Ελλας απο καθε δυναστη αυτος ειναι και ο λογος που εχει καταπολεμηθη τοσο ο ηρακλης οπως και η τεραστια περιουσια του…και πριν μηλησει κανενας ασχετος ας μαθει την πραγματικη ιστορια του ηρακλη…

  2. Εδώ που τα λέμε οι τουρίστες σε ορισμένες περιπτώσεις(Μύκονος,Μάλλια,Πάρος)είναι πιο βρωμιάρηδες ακόμη και απ’τους μετανάστες..Εύστοχο πανό.

  3. Τα αναρχοάπλυτα πρεζόνια του Ηρακλή, είναι γνωστά για τον ανθελληνισμό τους. Την χρονιά που υποβιβάστηκαν, λόγω της πλαστής ενημερότητας, έκαναν πορεία στους δρόμους της Θεσ/νίκης, κρατώντας σκοπιανές σημαίες. Πέρυσι, σήκωσαν πανό συμπαράστασης για τον Χριστόδουλο Ξηρό. Καλά τους είπαν, εαμοβούλγαρα ξεφτιλισμένα πρεζόνια είναι.

    1. Δεν ειμαι Ηρακλης αλλα επειδη ειμαι απο θεσ/νικη θα σε πω ενα πραγμα , Βουλγαρα ειναι η μανα σου και πεσε στα τεσσερα να ερθει το λαθροορκ να σε βολεψει παλιομ@λακα

Comments are closed.