ΣΟΚ στις ΗΠΑ !!! ΕΡΧΕΤΑΙ πιστωτικό γεγονός και άτακτη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ !!!

Κοινοποίηση:
obama_money

Η Πέμπτη 14/08/2014 είναι PAYDAY για τον Πατρινό μπατιρομεγιστάνα Αρτέμη και ο Ομπάμα δεν κατορθώνει να μαζέψει όλα τα 600 Δις !!!

Οι οίκοι αξιολόγησης προβλέπουν πιστωτικό γεγονός και άτακτη χρεοκοπία των ΗΠΑ !!!

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ 600 ΔΙΣ CDS ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, ΚΑΙ Ο NUBIRU, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΩΝ ΨΩΡΟCDS !!!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mιχάλη Ιγνατίου από τις ΗΠΑ, την Παρασκευή 15/08/2014 αναμένεται να μεταβιβαστεί η FED στον Πατρινό μπατιρομεγιστάνα Αρτέμη, προκειμένου να τη συγχωνεύσει με τη Deutsche Bank που ήδη του ανήκει. Στη συνέχεια, θα μεταβιβαστούν στο νέο αμερικανογερμανικό πλέον όμιλο – ελληνικών όμως συμφερόντων – όλα τα καταπιστεύματα, που είναι η μόνη λύση για να σωθεί η ανθρωπότητα και η διαγαλαξιακή οικονομία από ένα άνευ προηγουμένου χρηματοπιστωτικό κραχ, που θα έχει ως αποτέλεσμα ακόμη και την ακινητοποίηση των διαστημοπλοίων και την αδυναμία των εξωγήινων τραπεζιτών από τον NUBIRU να καταφθάσουν στην Πάτρα και να πληρώσουν τα CDS στον μπατιρομεγιστάνα Αρτέμη.

Δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί οι λεπτομέρειες για τη μεταβίβαση και το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς των διαστημοπλοίων και για την τύχη που θα έχουν τα μελλοντικά διαστημικά προγράμματα των ΗΠΑ, λόγω της εμπλοκής του ΤΑΙΠΕΔ στην όλη διαδικασία.

Εν τω μεταξύ, στο Λευκό Οίκο γίνονται πυρετώδεις προετοιμασίες για την παράδοση της Προεδρίας των ΗΠΑ στον Πατρινό μπατιρομεγιστάνα, που φέρεται να διαπραγματεύεται την παραμονή της Μισέλ στο σπίτι, επειδή ξέρει τα κατατόπια και είναι και καλή μαγείρισα.

Ταυτόχρονα, διορίζεται νέος Εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου η ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ, λόγω της μεγάλης επιτυχίας της στον επικοινωνιακό χειρισμό της χρεοκοπίας της Αργεντινής, προκειμένου να αποφευχθεί ο πανικός στις παγκόσμιες και διαγαλαξιακές αγορές.

Τέλος, μετά από διαβουλεύσεις της Κυβέρνησης με την Αμερικανική Πρεσβεία, από την Παρασκευή 15/08/2014 θα παραμείνουν σε διαρκή εφημερία όλα τα ψυχιατρεία της Ελλάδος, προκειμένου να μπορούν να νοσηλεύονται και να ξεψεκάζονται όλοι οι παραμυθιασμένοι Έλληνες, Αμερικανοί και Ελληνοαμερικανοί, που είναι βέβαιο ότι, μετά το τεράστιο αυτό εθνικό επίτευγμα του Πατρινού μπατιρομεγιστάνα Αρτέμη, θα είναι όλοι για το ψυχιατρείο.

Κυριάκος Τόμπρας/ kinima-ypervasi.blogspot.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ύποπτο αντί να φέρνεις αποδείξεις και να στοχεύεις στην λογική, φέρνεις σαρκασμό και στοχεύεις στο συναίσθημα κ. Ιγνατίου και Τόμπρα.

    Έχει ήδη απαντηθεί το θέμα της λήξης των χρεογράφων από την κ. Χαραλάμπους.
    «Όταν έχεις ένα τίτλο χρέους, είτε αυτό ονομάζεται επιταγή, είτε συναλλαγματική είτε άλλο, η ημέρα λήξης δεν σημαίνει τίποτα άλλο πέραν του να δηλώσει ότι προ της ημέρας λήξης, δεν μπορείς να το εισπράξεις χωρίς να χάσεις ποσοστό γιατί στην προείσπραξη η τράπεζα ή αυτός που θα το προεξοφλήσει δικαιούται παρακράτηση κάποιου ποσοστού από την αναγραφόμενη αξία. 
    Μετά την λήξη, αυτό το χρεόγραφο μετατρέπεται σε κοινή ομολογία και διατηρείται ενεργό για 20 χρόνια εάν ο δικαιούχος δεν το διεκδικήσει. Και ο οφειλέτης υποχρεούται να τηρεί ενεργή την υποχρέωση, ανά πάσα στιγμή απαιτηθεί.
    Στην περίπτωση του Αρτέμη και των χρεογράφων που διαθέτει, όπως αυτά έχουν κατατεθεί κάτω από την κηδεμονία του φύλακα κηδεμόνα, δεν μπορούν να παρθούν πίσω γιατί έχουν κατατεθεί υπό όρους που οφείλει να τους τηρήσει. Ο ίδιος κηδεμόνας, υποχρεούται αν πληρούνται οι όροι, και κατόπιν έννομης ενεργής σχέσης των εμπλεκομένων μελών, υποχρεούται να το μεταφέρει με ασφάλεια, ελευθέρων βαρών και διεκδικήσεων τρίτων στον νέο δικαιούχο και να εκτελέσει τους όρους της εντολής που του έχει ανατεθεί. Το κράτος και ο Αρτέμης Σώρρας θα πρέπει να έλθουν πρώτα σε μια κοινή συμφωνία η οποία θα αποτελέσει τη νόμιμη σχέση για να μπορέσει το Κράτος αντί να δώσει ελληνικά ομόλογα να καταχωρήσει τα χρεόγραφα του Αρτέμη/ US Treasury στα πάγιά του και με αυτά αφού είναι ελεύθερα βαρών και υποχρεώσεων να προβεί στην προείσπραξη ή να τα χρησιμοποιήσει ως αντασφάλεια για να χρηματοδοτηθεί από τις αγορές και όπως αυτά θα συμφωνηθούν.
    Εάν το Κράτος δεν τα απαιτήσει, δεν μπορεί να ρευστοποιηθούν από μόνα τους. Παραμένουν όμως ενεργά και ισχυρά για ακόμα 20 χρόνια, εκτός και αν γίνουν από τον δικαιούχο άλλες ενέργειες με τον οφειλέτη προς αλλαγή της συμφωνίας αυτής.
    ….”

    http://alfeiospotamos.gr/?p=8750

    Πραγματικά θα ήθελα την γνώμη σας ΜΑΚΕΛΕΙΟ για τους κυρίους Ιγνατίου, Γιαλτουρίδη, Ρήνο, Τόμπρα, κ.λ.π. Τι είναι πατριώτες ή πράκτορες των επικυριάρχων; Ο κ. Ιγνατίου δεν είναι ο αιώνιος ανταποκριτής από την Ουάσιγκτον; Λέτε να είναι κανένα καλό παιδί που κατ εξαίρεση έχει δεχθεί στους κόλπους του το καθεστώς των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης; 

    Και τέλος πέστε μου κύριοι γελοίο-ποιητές τι είδους απάτη είναι αυτή που αποκαλύπτει μια απάτη.
    Διότι το κύριο είναι να γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους. Αν λοιπόν είναι απάτη τα 600δις σε αυτόν τον έλεγχο σκοπεύουν. Και αν αυτός δείξει ότι το πραγματικό χρέος είναι γύρω στα 30δις (όπως στην περίπτωση του Ισημερινού) καταλαβαίνουμε ποια είναι η πραγματική απάτη.

    Αν τα 600δις είναι απάτη ίσως δεν το δείχνουν οι επικυρίαρχοι διότι με την ίδια απάτη μας φόρτωσαν το δήθεν χρέος. Έτσι ώστε να μην μπορεί να αποδειχθεί η απάτη τους.
    Αλλά είναι πολύ πολύ λογικό να ξέρουν ότι είναι πραγματικά και να φοβούνται τον λογιστικό έλεγχο. Ή τέλος πάντων τόσο πραγματικά όσο τα δικά τους που μέσω αυτών πτωχεύουν τις χώρες.
    Δεν μπορώ να ξέρω αλλά δεν είναι αυτό το σημαντικό. Το σημαντικό είναι η απάτη του Χρέους και ο λογιστικός έλεγχος. Και φυσικά βολεύει το καθεστώς να βαφτίζει απατεώνα όποιον προσπαθεί να αποκαλύψει την απάτη. Τι δεν καταλαβαίνουμε;

    Ο κ. Σώρρας δεν είναι πλούσιος (όλοι οι τόσο πλούσιοι με κλεψιές και απάτες γίναν) είναι διαχειριστής των χρεογράφων (όπως φάνηκε στην δίκη). Του τα έδωσε προφανώς το αντίπαλο δέος των επικυριάρχων που μαζεύει τις αμαρτίες τους τα τελευταία 100 χρόνια. Ποτέ δεν είπε ότι είναι ιδιοκτήτης των χρεογράφων. Είναι τώρα δικά μας αλλά για να τα πάρουμε πρέπει να γίνει έλεγχος. Και αυτός θα αποδείξει ότι δεν τα χρειαζόμαστε καν τα 600δις, αλλά θα φανεί με τον έλεγχο και όλο το σκηνικό που έχει στηθεί πίσω από το χρέος.

    Πράγματι αν δεν ήταν μπατίρης ο κ. Σώρρας αλλά κάποιος μεγιστάνας σαν το Σόρος θα ήμουν πολύ πιο επιφυλακτικός. Πιο λογικό φαίνεται να είναι ένας απλός ψυχωμένος Έλληνας σε αποστολή όπως λέει αντί απατεώνας που ακόμα ψάχνουμε την απάτη του. Δεν μπορεί να μην έχει μείνει έστω ένας γνήσιος Έλληνας. Ξέρω ότι υπάρχουν και πολλοί άλλοι σε παράλληλους δρόμους που πολεμούν για τον ίδιο σκοπό. Ένας τέτοιος φαίνεται και ο αγαπητός Στέφανος (μέχρι αποδείξεως του εναντίου). Γιατί αυτά που ισχυρίζεται ο Σώρρας και ο Οργανισμός END δεν διαφέρουν από όσα ισχυρίζονται όσοι πολεμούν την Νέα Τάξη. Όπως ένας γνήσιος Χριστιανός δεν μπορεί να είναι ζάμπλουτος έτσι και ένας γνήσιος Έλληνας δεν μπορεί να είναι ζάμπλουτος και φαταούλας. Διότι ο χωρισμός του κόσμου σε φτωχούς και πλούσιους δεν είναι των Ελλήνων αλλά των Σιωνιστών. Και ο Χριστός αν το αναλύσετε τους Τελώνες (τοκογλύφους) πολέμησε και για αυτό γεννήθηκε στην γη τους. Η Ελληνική λογική λέει να έχει ο καθένας όσα χρειάζεται από εκεί προέρχεται και ο όρος χρήμα. Στην ελληνική λογική ο οίκος νομήται (μοιράζεται) με βάση της ανάγκες των πολιτών.

    ΥΓ:
    Ακόμα περιμένω μια δημόσια δήλωση του κ. Δαραβίγκα που από μάρτυρας κατηγορίας στην δίκη των κ. Σώρρα και Λαμπράκη μετετράπει όπως λέγεται σε μάρτυρα υπεράσπισης.

Comments are closed.