ΣΟΚ! Συνεχίζουν να έρχονται οι ορδές των λαθρομεταναστών – 1.200 μπήκαν την τελευταία εβδομάδα σε Λέσβο, Χίο, Σάμο!!!

Κοινοποίηση:
λαθρο

Συνολικά, περίπου 270 πρόσφυγες και μετανάστες πέρασαν σήμερα από το πρωί, στη Λέσβο. Σε τέσσερα περιστατικά στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, εκ των οποίων ένα στην πλαζ της πόλης, έφτασαν 226 άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν και καταγράφονται στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας. Επίσης σε ένα περιστατικό το οποίο είναι σε εξέλιξη στην περιοχή της Συκαμινιάς στη βόρεια Λέσβο πέρασαν περίπου 45 άτομα τα οποία και δεν έχουν ακόμα μεταφερθεί στο ΚΥΤ.

‘Αλλοι περίπου 80 πέρασαν σήμερα στη Χίο.

Από την πρωτομαγιά και χωρίς να προσμετρηθούν οι σημερινές αφίξεις, στα νησιά του βορείου Αιγαίου έφτασαν συνολικά 831 πρόσφυγες και μετανάστες. Από αυτούς 554 πέρασαν στη Λέσβο, 218 στη Χίο και 50 στη Σάμο. Με τις σημερινές αφίξεις ο αριθμός των προσφύγων και μεταναστών τις τελευταίες έξι μέρες που πέρασαν στα νησιά του βορείου Αιγαίου αγγίζει τους 1.200.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ηδη μεσα στη χωρα κυκλοφορει η Μιση Ασια, η Μιση Αφρικη, Τα Μισα Βαλκανια, η Μιση Πρωην Σοβιετικη Ενωση κλπ!!!!!! Που θα παει αυτη η κατασταση; Τι περιμενουμε να ρθουν και τα υπολοιπα Μισα; Μεγαλυτερη ευθυνη γι’ αυτη την καταντια εχει ο Καμμενος, ο οποιος για να καθεται στην καρεκλα του Υπουργου Αμυνας, αδιαφοροντας για την καταστροφη της χωρας, στηριζει αυτον το θιασο των κατσαπλιαδων!!!! Στις εκλογες που ερχονται συντομα θα ψαχνει με το τηλεσκοπιο να βρει την ψηφο του!!!! Το ιδιο και ο αλλος καραγκιοζης, Θεοδωρακης!!!!

  2. Αυτοι δεν εχουν σκοπο να κλεισουν τα συνορα, το σχεδιο τους ειναι να αλλοιωσουν τον Ελληνικο πληθυσμο!!!! Ειναι τετοια τα σκατενια μυαλα που κουβαλουν!!!! Ειναι Ανθελληνες, δεν τους νοιαζει για την Ελλαδα!!! Αν ανακοινωναν στα ΜΜΕ, ωστε να γινει γνωστο στους λαθρομεταναστες, οτι μην ερχεσθε δεν μπορει μια χρεοκωπιμενη χωρα να αντεξει αυτο το φορτιο και πριν μπουν οι βαρκες στα χωρικα μας υδατα, αν γυριζε το Λιμενικο μερικες βαρκες πισω, θα το μαθαιναν και οι υπολοιποι και θα σταματουσαν οι ροες!!!! Να κλεισει και τον Εβρο, να σταματησει η λαθροεισβολη!!! Η κατασταση αυτη δεν παει αλλο!!!!

  3. Αν βουλιαξουμε μερικες βαρκες να δεις για ποτε σταματανε να ερχονται, οταν γινετε παραβιαση συνορων αμυνεσε οπως μπορεις.

Comments are closed.