Σπάει την σιωπή της η Φρόσω Κυριακού: “Δεν οδηγούσα εγώ! Ο Παντελής οδηγούσε το τζιπ”

Κοινοποίηση:
froso1_473_355

Από τη στγμή που πήρε εξιτήριο, η Φρόσω Κυριάκου δεν μίλησε ποτέ δημοσίως για το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη. Η νεαρή κοπέλα επέβαινε στο τζιπ και έζησε τραγικές στιγμές.

Η Φρόσω αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της μιλώντας σε εφημερίδα του Σαββάτου , για όσα συνέβησαν. Το σημαντικότερο είναι ότι λέει ξεκάθαρα πως “δεν οδηγούσα εγώ. Οδηγούσε ο Παντελής”, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν μέχρι τώρα και το ενδεχόμενο να μην ήταν στο τιμόνι ο γνωστός τραγουδιστής.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, η ατμόσφαιρα είναι πολεμική ανάμεσα στο στενό φιλικό περιβάλλον του τραγουδιστή και τη νεαρή κοπέλα, η οποία μάλιστα έλαβε το εξής μήνυμα: “Αν πατήσεις το πόδι σου στα… σαράντα του Παντελή, δεν θα φύγεις σώα από το νεκροταφείο. Mην τολμήσεις να πλησιάσεις ούτε από μακριά!”.

Η φίλη του αδικοχαμένου τραγουδιστή, που επισκέφθηκε το μνήμα κάτω από άκρα μυστικότητα, κινητοποίησε κοινούς φίλους εκφράζοντας την επιθυμία να παραστεί και στο μνημόσυνο για τις 40 μέρες από το πρωινό που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από τη ζωή. Η επιμνημόσυνη δέηση θα τελεστεί στο νεκροταφείο της Νέας Ιωνίας την Κυριακή το πρωί.

Από την πλευρά τους, κάποιοι από τους φίλους του Παντελή Παντελίδη φαίνεται να έχουν “στήσει” σχέδιο εξονυχιστικού ελέγχου, με ανθρώπους από το περιβάλλον τους, που θα κάνουν ουσιαστικά “face control” στο μνημόσυνο, περιμετρικά του νεκροταφείου, αλλά και της κεντρικής εισόδου, ώστε να μην πλησιάσουν ανεπιθύμητα προς τους ίδιους πρόσωπα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. εδω ο κοσμος καιγεται(οικονομικη κριση,ανεργια,προσφυγικο,τρομοκρατικες επιθεσεις) κ οι ελληναρες σχολιαστες τσακωνονται για το αν οδηγουσε ο Παντελιδης το τζιπ ή οχι..ελεος δηλαδη!!το τραγικο ειναι οτι φτιαχνουν κ ολοκληρα σεναρια για το αν οδηγουσε ο Παντελιδης ή οχι!! το επικρατεστερο σεναριο ειναι να προκληθηκε το τροχαιο λογω υπερβολικης ταχυτητας,απωλειας ελεγχου του αυτοκινητου,κλπ..αμα ειχε καταναλωθει κ αλκοολ θα φανει απ’τις τοξικολογικες..τωρα τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε για αποφευχθουν οι αποζημιωσεις προς τις κοπελες..

  2. παιδια εχω παει στο σημειο και το ειδα πολυ προσεκτικα.ειναι καθαρα το τροχαιο απο υπερβολικη ταχυτητα.πιστευω οτι ετρεχε γυρω στα 90-100 ο παντελιδης.δεν θελει παραπανω για να σε πεταξει με πολυ δυναμη η συγκεκριμενη στροφη.την εχω περασει με 60 και πλαγιολισθησα.φανταστειτε με πανω απο 80-90 τι γινεται…αν παρατηρησετε με τι δυναμη εχει ξηλωσει τους στηλους απο μασιφ θα καταλαβετε οτι η δυναμη που ασκηθηκε απο την ταχυτητα ηταν τεραστα δεδομενου και του βαρους του τζιπ.αν δεν το δεις απο κοντα δεν το καταλαβαινεις.

    οσο για το ποιος οδηγουσε μην τρελαθουμε.το συγκεκριμενο αμαξι ειναι πολυ εξειδικευμενο για να το οδηγησει μια κοπελιτσα 20χρονη.θελει ειδικες γνωσεις δεν ειναι ευκολο να οδηγησει ο οποιοσδηποτε ενα αμαξι 150 χιλιαδων ευρω.εχει τετοια συστηματα πανω που αν δεν το ξερεις καλα το αμαξι ουτε καν μπροστα δεν μπορεις να το βαλεις.αποκλειεται να το οδηγουσε η μικρουλα ειναι τρελα αυτα που ακουγονται και περιεχουν δολο και πονηρια.

  3. Ασε μας κοριτσακι μου τωρα. Αν ησουν αληθηνη φιλη δε θα βαζατε δικηγορο αλλα ετσι ειναι παντα Αλοιμονο στο παλικαρι που χαθηκε κ στην οικογενεια που εχει τον πονο τον αγιατρευτο

  4. Το καλύτερο που έχει να κάνει το κορίτσι αυτό, είναι να παραδεχτεί την αλήθεια, δηλαδή ότι εκείνη οδηγούσε το αυτοκίνητο. Τα άλλα όλα και οι παραφιλολογίες είναι για να γεμίζουν οι φυλλάδες. Όμως ακόμη κι αν δεν παραδεχτεί ότι οδηγούσε εκείνη, λίγη σημασία έχει, γιατί η μαρτυρία της εφόσον έχει οικονομικό συμφέρον δεν είναι αξιόπιστη. Εκείνη θέλει να διεκδικήσει αποζημίωση και γι΄αυτό λέει ότι οδηγούσε ο Παντελίδης. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν πρέπει να θεωρηθεί αξιόπιστη η μαρτυρία της. Υπάρχει άλλος μάρτυρας που είπε ότι η κοπέλα βγήκε από τη θέση του οδηγού.
    ΖΕρο

  5. ΠΑΙΔΙΑ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ.ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΣΟΜΠΟΛΟΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΘΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΦΗΜΗ ΤΟΥ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ.

    1. Κάνεις λάθος, η κοπέλα είχε τρακάρει και το αμάξι του πατέρα της πρόσφατα και το είχε διαλύσει. Και από τα ευρήματα μέχρι τώρα φαίνεται ότι οδηγούσε εκείνη το αυτοκίνητο που έγινε το τροχαίο και σκοτώθηκε ο Παντελίδης. Η κοπέλα πρέπει να δώσει αποζημιώσεις και στην άλλη κοπέλα που τραυματίστηκε πολύ και στην οικογένεια του Παντελίδη. Όλα δείχνουν, ότι εκείνη ήταν οδηγός.
      Μάκης

      1. εσυ κανεις λαθος φιλε.ο παντελιδης δεν ηταν η πρωτη φορα που τις πηγαινε σπιτι τις κοπελες.ειχε γινει αλλες 10 φορες τουλαχιστον ειπαν αλλοι μαρτυρες που ηξεραν την κατασταση.τις επαιρνε οταν σχολουσαν γιατι μαζι σχεδον τελειωναν το ωραριο τους και παντα αυτος οδηγουσε.

  6. Η κοπέλα θα πει εκείνο που τη συμφέρει να πει γιατί υπάρχει και οικονομικό όφελος (αποζημίωση) αν πει ότι οδηγούσε ο Παντελίδης. Οι ενδείξεις όμως λένε ότι δεν οδηγούσε ο Παντελίδης αλλά εκείνη. Εκτός αυτού, είναι λάθος να την παρουσιάζουν σαν τη γυναίκα που αγαπούσε ο Παντελίδης γιατί δεν είναι αλήθεια. Ο Παντελίδης ήταν ερωτευμένος με την Παυλίνα Κωσταγιού κι αυτό μπορεί να εξηγήσει πολλά, ίσως ακόμη και το λόγο του θανάτου του Παντελίδη.
    XXX

  7. ΕΔΩ ΚΟΙΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.. ΠΟΖΑ.. ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.. ΣΟΥΦΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΨΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΙ..;
    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ (ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ) ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΡΗ..

Comments are closed.