Στάζει χολή ο Σλοβάκος: “Να θυσιαστεί η Ελλάδα για το καλό της ΕΕ”

Κοινοποίηση:
slovakos

Χολή στάζει για την Ελλάδα και τον Αλέξη Τσίπρα ο Σλόβάκος πρωθυπουργός… αναφερόμενος στο προσφυγικό…
Ο Ρόμπερτ Φίτσο, περι ου ο λόγος, όποιος ηγείται μία από τις χώρες του Βίσεγκραντ εμφανίστηκε προκλητικός και μίλησε ακόμα και για θυσία της Ελλάδας.

«Φτάσαμε στη στιγμή που η Ελλάδα θα πρέπει να θυσιαστεί για το καλό της ΕΕ», είπε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Hospodarske noviny.
Απευθυνόμενος μάλιστα στον έλληνα ομολογό του είπε: «Τσίπρα, θα υπάρχει ένα μονο hotspot και θα λέγεται Ελλάδα» και πρόσθεσε: «και θα είναι δική σου ευθύνη γιατί δεν έκανες τίποτα στα ελληνοτουρκικά σύνορα».
Όπως επισημαίνουν πάντως οι Financial Times ο Φίτσο ανεβάζει τους τόνους της ρητορικής του καθώς το Σάββατο στις εκλογές θα παλέψει για να διατηρήσει την πλειοψηφία.

 

iapopsi.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μ’αρεσει που μιλανε κατι ζωα Σλοβακοι,Τσεχοι,Λεττονοι,Εσθονοι κλπ πρωην κομμουνιστες,οι οποιοι μεχρι να μπουν οι χωρες τους στην Ε.Ε. προσπαθουσαν να φυγουν απο τη χωρα τους με καθε τροπο, γαμους κανανε με δυτικους για να φυγουν απο εκει,ειχαν πνιξει την Ευρωπη σε πουτανες,σε νταλικες κρυβοντουσαν κλπ.Οι πρωτοι διδαξαντες στη λαθρομεταναστευση ειναι οι πρωην κομμουνιστικες χωρες της Ευρωπης.

  2. Αν καθε Ελληνας αποφασισει να βοηθησει εναν λαθρομεταναστη να βγει απο τα συνορα μας , μπορει να μας παρει αρκετο καιρο , αλλα να ειναι σιγουρος ο σλοβακος οτι η χωρα του θα πνιγει στους καφρους …

    1. ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΡΕ ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Σ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΘΑ ΣΕ ΧΑΛΑΓΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΛΟΒΑΚΟ?? ΑΙΝΤΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΕΧΕΤΕ. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥ. 400 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ DNA…

Comments are closed.