Αναστάτωση επικρατεί αυτή την ώρα στις φυλακές Κορυδαλλού.
Οι κρατούμενοι ζητούν να μείνουν εκτός σε ένδειξη πένθους για το θάνατο του Αλβανού βαρυποινίτη μέσα στο κελί του στο κατάστημα κράτησης στη Νιγρίτα Σερρών.
Διιαβάστε την σχετική επιστολή τους:
“Κειμενο απο ανδρικες και γυναικειες φυλακες Κορυδαλλου:
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 28/03/2014
Εμεις οι κρατουμενοι/ες των φυλακων Κορυδαλλου σημερα 28 Μαρτιου 2014 μενουμε μια ωρα εξω απο τα κελια μας μετα το βραδινο κλειδωμα εξαιτιας της βασαναυσης δολοφονιας απο ξυλοδαρμο ενστολων του συγκρατουμενου μας Ιλια Καρελι. Αυτο ειναι το πρωτο αιμα που χυνεται στις φυλακες εν οψει του νεου νομοσχεδιου για τις φυλακες τυπου Γ και την καταργηση ολων των δικαιωματων μας. Το αιμα εχει βαψει τα χερια του του υπουργου Δημοσιας Ταξης Δενδια και του υπουργου Δικαιοσυνης Αθανασιου που θελουν να χτισουν το ελληνικο Γκουανταναμο και ειναι οι ηθικοι αυτουργοι αυτης της δολοφονιας. Συμπαρασταση και Δυναμη σε ολες τις φυλακες που συμμετεχουν στην κινητοποιηση.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ- ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ
Οι κρατουμενοι/ες Κορυδαλλου”
Δεν είναι καθόλου δίκαιοι και αντικειμενικοί οι κύριοι κρατούμενοι, δεν είδα την ίδια ευαισθησία και για τον άτυχο σωφρονιστικό υπάλληλο ο οποίος ήταν στην κυριολεξία ο πρώτος που έχυσε αίμα από το μαχαίρωμα στον λαιμό..
Άμα πειράξουν Έλληνα,ξέρουν το αποτέλεσμα έτσι?Και εύχομαι να πειράξουν έστω και έναν,θα έχουν το τέλος του Καρέλια.Για κάθε Έλληνα θα “καθαρίζουμε” δυο κατσαπλιάδες?Πειράζει?
NAI ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ 2 ΜΟΝΟ.1 ΕΛΛΗΝ ΝΕΚΡΟΣ 200 ΑΛΒΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ…….
ΡΕ ΠΛΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΤΑ ΚΑΙ ΚΛΑΨΟΥΝ… ΠΕΤΑΞΤΕ ΚΑΜΙΑ 100ΑΡΙΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. Α ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΤΙΣ Κ@ΥΛΕΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ, ΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!