Στα γραφεία της Χρυσής Αυγής η εκδήλωση του κόμματος για τα Ίμια. Μιχαλολιάκος: Ούτε Τούρκος Σουλτάνος δεν θα απαγόρευε την εκδήλωση για τους νεκρούς στα Ίμια!

Κοινοποίηση:
unnamed

Κανονικά θα διεξαχθεί η εκδήλωση μνήμης για τα Ίμια στα κεντρικά γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου(Λεωφόρος Μεσογείων 131 – Σταθμός Μετρό Κατεχάκη) μετά την απόφαση του μνημονιακού καθεστώτος να απαγορεύσει την διεξαγωγή της στο Μνημείο των Ιμίων.

Όπως σημειώνει και η ανακοίνωση του γραφείου Τυπου του κόμματος :

“Η υποταγή και η εθνική προδοσία της συγκυβέρνησης Σύριζα-Ανέλ ξεπέρασε κάθε όριο. Ο ΓΑΔΑρχης εξέδωσε απαγορευτική απόφαση για την μεγαλύτερη εκδήλωση Μνήμης και Τιμής για τους αιώνιους νεκρούς του Ελληνισμού. Ούτε τούρκος σουλτάνος να διοικούσε το ελλαδιστάν δεν θα έφτανε σε αυτό το αισχρό σημείο.

Η απαγόρευση τέλεσης συναθροίσεων και πορειών αφορά το κέντρο των Αθηνών (περιοχή Ζαππείου, Συντάγματος, Κολωνακίου μέχρι το Χίλτον).

Η εκδήλωση μνήμης για τα Ίμια θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 19.00 στα κεντρικά γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου (Λεωφόρος Μεσογείων 131 – Σταθμός Μετρό Κατεχάκη). ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Τον Ηλία Κασιδιάρη θέλει ο κόσμος της Χρυσής Αυγής για αρχηγό του κόμματος. Και όσο μένει ο Μιχαλολιάκος αρχηγός, οι οπαδοί φεύγουν από τη Χρυσή Αυγή. Αυτοί που μένουν είναι κάποιοι κομματικοί βολεμένοι και οι συγγενείς του Μιχαλολιάκου, επίσης βολεμένοι. Οι οπαδοί που δεν έχουν συμφέροντα στο κόμμα έχουν αρχίσει να φεύγουν εδώ και καιρό, από τότε που προφυλακίστηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης και θεωρήθηκε από αυτούς υπεύθυνος ο Ν. Μιχαλολιάκος, γιατί η προφυλάκιση του Κασιδιάρη έγινε αφού πήρε 16,1% στο Δήμο Αθηναίων και ο κόσμος ζητούσε να γίνει αρχηγός της Χρυσής Αυγής. Μετά την συνεχιζόμενη αποχώρηση πολλών χιλιάδων οπαδών, δεν μπορούν πια να κάνουν συγκεντρώσεις ανοιχτές με πολύ κόσμο, γι΄ αυτό και βρήκαν την απαγόρευση της συγκέντρωσης σαν δώρο εξ ουρανού για να μην γίνουν πανελληνίως ρεζίλι. Είναι σε όλους φανερό ότι ο Μιχαλολιάκος υποστηρίζει τη συγκυβέρνηση ΣΑΝΕΛ με τον τρόπο που μιλά και ψηφίζει στη Βουλή και η διαταγή της απαγόρευσης συγκεντρώσεων, είναι ένα είδος ανταπόδοσης των καλών υπηρεσιών του στον ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής που χωρούν ελάχιστους, θα πουν ότι είχαν πολυκοσμία και δεν είχαν πού να βάλουν να καθίσουν οι …πολλοί οπαδοί. Αυτά γίνονται στα κόμματα όταν δεν καταλαβαίνει ο αρχηγός τους πότε είναι καιρός να αποχωρήσει από την ηγεσία κι έτσι παρασύρει όλο το κόμμα σε κάθετη πτώση. Η κατάσταση στη Χρυσή Αυγή είναι πλέον μη αναστρέψιμη και η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης που είναι τόσο δημοφιλής και αγαπητός σε όλο τον πατριωτικό εθνικό χώρο, θα μπορούσε να ηγηθεί νέου πολιτικού σχηματισμού, έχοντας τις αγνές προθέσεις που διαθέτει πράγματι ο ίδιος στον πολιτικό στίβο και να βοηθήσει την Ελλάδα και το έθνος μας στη σωτηρία του.
    Μιχ. Τσερνίκος

  2. ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΚΡΙΜΑ

Comments are closed.