Στα ροζ η Βουλή την επόμενη Πέμπτη-Άντε και με κόκκινο φωτάκι να γίνει και επίσημα μπ@@@@λο!

Κοινοποίηση:
voulh

Έτσι όπως κατάντησε ας βάλει ότι θέλει…

Με το ροζ χρώμα της εκστρατείας κατά του καρκίνου του μαστού θα φωταγωγηθεί το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης η Βουλή των Ελλήνων, στην πλευρά της πλατείας Συντάγματος, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για την υγεία του μαστού.

Να σημειωθεί ότι με ροζ χρώμα επέλεξαν, για τον ίδιο λόγο, να φωταγωγήσουν οι Γάλλοι τον Πύργο του Άιφελ ενώ με ροζ χρώμα φωταγωγήθηκε επίσης το άγαλμα του Ιησού στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΛΟΓΩ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗΣ[ Κ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ Η ΒΟΥΛΗ] ΕΒΓΑΛΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ Κ ΕΒΑΛΑΝ ΒΥΖΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΜΕ ΡΟΖ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ Κ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ Κ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΟΠΑΙΧΤΕΣ Κ ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ??????

  2. Για τον καρκίνο του προστάτη γιατί δε κάνουν αντίστοιχη κίνηση;

Comments are closed.