“ΣΤΕΝΑΖΕΙ” η Κάλυμνος! Μετά από τους λαθρομετανάστες ήρθαν και οι Αραβικές επιγραφές! – “Πίνουμε νερό από εκεί που οι λαθρό πλένουν τα πόδια τους!” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
kalimnos3

“Δεν μας έφταναν τα σπιτάκια των λαθρομεταναστών-προσφύγων που εγκαταστάθηκαν στο λιμάνι της Καλύμνου,κάτι το οποίο δυσφημίζει το νησί αφού είναι η πρώτη εικόνα που αντικρίζει ο επισκέπτης όταν φτάνει ,τώρα μας ήρθαν και οι Αραβικές επιγραφές που υιοθέτησε ο Δήμος Καλύμνου.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες ,μετά τα Ελληνικά τοποθετήθηκαν και τα Αραβικά στα κιόσκια όπου οι Καλύμνιοι γεμίζουμε τα παγούρια μας με πόσιμο νερό.

Να σημειωθεί ότι σε αυτά τα κιόσκια που πηγαίνουμε να πάρουμε νερό ,οι λαθρομετανάστες πλένουν τα χέρια τους , τα πόδια τους ακόμα και τους κ@λους των μικρών παιδιών τους …

Μια κατάσταση τραγική !”

kalimnos2kalimnos3kalimnos4kalimnos5

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ααα…. τσυριζα το πρωτο κομμα εκει στην Καλυμνο;;;
    Να πινετε νερο στο ονομα του τσιπρα , απο εκει που οι λαθροκαφροι πλενουν τα ποδια και τους κ****ους τους .κκκκκκκκκκκκκ

  2. ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ 39,52% ………. ΟΥΑΟΥ ……………… ΒΡΕ ΠΑΜΠΟΝΗΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΞΙΖΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΑ 1000 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ??? ………. ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΓΕΛΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΘΑ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΑΝ ΑΞΙΖΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ 1000 ΕΥΡΩ ΕΝΦΙΑ ??? ………. (και τελικα δεν καταργηθηκε ο ΕΝΦΙΑ αχαχαχαχαχααχαχα)

  3. Τσιμουδιά ,γαμώ το κερατό μου,όταν τον ψηφίζατε δεν τα ξέρατε;Τα ξέρατε γιατί τουλάχιστο όσον αναφορά την πολιτική του, για τους λαθρό τα έλεγε.

Comments are closed.