“ΣΤΗΜΕΝΟ το παιχνίδι του δημοψηφίσματος! Δεν είναι μόνο πολιτικοί ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, είναι και πολιτικοί ΠΡΟΔΟΤΕΣ της πατρίδας!!!”

Κοινοποίηση:
dimopsifisma

“Aπ”τα συμφραζόμενα του ”κατάπτυστου” κοινού ανακοινωθέντος ένα και μόνον συμπέρασμα βγαίνει!!!!!!!……το παιχνίδι του δημοψηφίσματος ήταν ”στημένο” κι”αυτο προκύπτει απ”αυτά που ανακοίνωσαν κατόπιν όλα τα λαμογια του ”αντισυνταγματικου” τόξου!!!!!……ότι η εντολη του Ελληνικου λαού ηταν ”δήθεν” ρητή και κατηγορηματικη να υπαρξει συμφωνια!!!!!!…….αν ο λαος κυριοι Τσιπροκαμμενοι ηθελε αυτό θα ψήφιζε ”ναι”!!!…..ψήφισε όμως ”οχι” αρα ψήφισε την ρηξη με τους τοκογλύφους!!!!……..ερμηνευουν δηλ. το όχι ωσ ναι!!! ναι σε όλα παλι!!!!!!……

Ετούτοι εδώ δεν είναι μονον ψεύτες!!!! δεν είναι μόνον πολιτικοί απατεώνες!!! δεν είναι μονον πολιτικοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!!!!!……….είναι αποδεδειγμένα πλέον οργανα των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!!!…..και ΜΙΣΟΥΝ τους ΕΛΛΗΝΕΣ τοσο οσο χρειαστηκε να το καταλάβουμε σε μια μόλις ημέρα μετα απ”όλα αυτά που μας αναγκασαν να ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ!!!!……….τωρα αρχιζει ο πραγματικος ΠΟΛΕΜΟΣ μ”αυτα τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!!!…και νομιζω ότι είναι ΚΑΘΗΚΟΝ ολων των ΕΛΛΗΝΩΝ πλεον να τους ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ μέχρι να παγώσει η κόλαση!!!!!!…….και να τους στείλουμε ΕΚΕΙ!!!!….γιατί εκεί ΑΝΗΚΟΥΝ!!!”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Αυτό διάβασα,αυτό μεταφέρω

    Η ετυμηγορία του εκλογικού σώματος είναι συμβουλευτική για την κυβέρνηση, με εξαίρεση την περίπτωση δημοψηφίσματος για ψηφισμένο νομοσχέδιο, οπότε έχει δεσμευτικό περιεχόμενο, αρκεί να πάρει μέρος στην ψηφοφορία τουλάχιστον το πενήντα τοις εκατό (50%) όσων είναι γραμμένοι στους εκλογικούς,

  2. *Λέτε να είμαστε,συνομωσιολόγοι;

    18 Ιανουαρίου 2015

    Επανέρχεται ο Παπανδρέου και προτείνει πάλι δημοψήφισμα

    Ο Γιώργος Παπανδρέου επαναφέρει το δημοψήφισμα για ένα Ελληνικό Σχέδιο εξόδου από την κρίση, σε συνεννόηση με τους εταίρους και εσωτερική διαβούλευση

    Δημοψήφισμα για το Ελληνικό Σχέδιο εξόδου από την κρίση, σε συνεννόηση με τους εταίρους και εσωτερική διαβούλευση, πρότεινε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Παπανδρέου, στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε.
    Σημείωσε ότι αυτό πρέπει να γίνει για 3 λόγους:

    1ον) Γιατί είναι το ουσιαστικό διαπραγματευτικό χαρτί οποιασδήποτε κυβέρνησης,

    2ον) Γιατί εγγυάται ότι καμιά κυβέρνηση δεν θα φέρει μέτρα και πολιτικές που αποτελούν νέα άδικα βάρη ή αποσταθεροποιούν τη χώρα,

    3ον) Γιατί θα μπορέσει να αποτελέσει συμβόλαιο και εγγύηση μεταξύ του ελληνικού λαού και των υπόλοιπων λαών της ΕΕ.

  3. 9 Μαρτίου 2015

    Βόμβα Βαρουφάκη που θέτει ευθέως πλέον το δίλημμα εκλογές ή δημοψήφισμα. Σε συνέντευξή του στην ιταλική Corriere della Sera ο υπουργός Οικονομικών αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο μιλώντας για τα επόμενα βήματα της διαπραγμάτευσης.

  4. 18.5.2012

    Δημοψήφισμα για την παραμονή στο ευρώ προτείνει η Μέρκελ

    Σκέψεις για τη διενέργεια δημοψηφίσματος παράλληλα με τις εκλογές για την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη μετέφερε η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τσιόδρα.

    Η Άνγκελα Μέρκελ «μετέφερε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σκέψεις για τη διενέργεια δημοψηφίσματος παράλληλα με τις εκλογές, με το ερώτημα κατά πόσον επιθυμούν οι Έλληνες πολίτες την παραμονή στην ευρωζώνη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δ.Τσιόδρας, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι «το θέμα εκφεύγει των αρμοδιοτήτων της υπηρεσιακής κυβέρνησης».

    Κατά την τηλεφωνική συνομιλία που είχε η Α.Μέρκελ με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας επανέλαβε τη στήριξη της Ε.Ε. στις προσπάθειες της Ελλάδας για την αντιμετώπιση της κρίσης, ενώ έκανε λόγο και για πρόθεση εξέτασης της ενίσχυση των πολιτικών για την ανάπτυξη και την καταπολέμηση της ανεργίας στον ευρωπαϊκό χώρο.

  5. Τελικά μας έχουν μπερδέψει.Ποιός το ήθελε,ποιός δεν το ήθελε.

    27 Ιανουαρίου 2012

    CDU : “Οι Έλληνες να κάνουν δημοψήφισμα”

    Το δίλημμα του δημοψηφίσματος επαναφέρει με συνέντευξή του στο Spiegel Online o Volke Kauder, επικεφαλής του CDU, του κόμματος της Άγκελα Μέρκελ.

    Ξεχνώντας την πρόταση Παπανδρέου τον περασμένο Οκτώβριο για δημοψήφισμα, το οποίο αφού τέθηκε επί τάπητος από τον τότε πρωθυπουργό πυροδότησε τις…….
    σφοδρές αντιδράσεις των εταίρων μας και οδήγησε σε ντόμινο πολιτικών εξελίξεων.

    «Οι Έλληνες να κάνουν δημοψήφισμα για να αποφασίσουν αν θα μπορούσαν να δεχθούν μία προσωρινή εποπτεία από έναν επίτροπο για μία λειτουργική δημοσιονομική διαχείριση, ή την έξοδό τους από την ευρωζώνη» δήλωσε στο Spiegel Online ο Volke Kauder, επικεφαλής του CDU, κόμματος της Άγκελα Μέρκελ, υπογραμμίζοντας ότι «δε μπορούμε να δίνουμε συνεχώς λεφτά σε μία χώρα που αποτελεί ένα τεράστιο πρόβλημα για την Ευρώπη, αφού η πρόοδος που σημειώνεται είναι ελάχιστη».

    «Καταφέραμε να προασπίσουμε τις άλλες χώρες από τη μετάδοση του ιού της Ελλάδας, αλλά από εδώ και πέρα οι πιέσεις θα είναι ακόμα μεγαλύτερες» εκτίμησε ο επικεφαλής του CDU, επισημαίνοντας ότι σημαντικό ρόλο θα παίξει το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων για την ανταλλαγή των ελληνικών ομολόγων με τους ιδιώτες κατόχους τους.

  6. Εντάξει έκανες την προπαγάνδα σου μεγάλε.Όταν εσύ απολαμβάνεις τις ανέσεις σου όποιες κι αν είναι αυτές ο ΑΡΧΗΓΟΣ που ετρωγε και κοιμόταν στο κελί που τον είχαν γιατι πήγε κόντρα σε όλη τη σαπίλα που πονηρά δικαιολογείς…και να σου θυμήσω πως αν ο τσιπράκος σου άκουγε τη συμβουλή του Αρχηγού και έριχνε το βάρος στην πρωτογενή παραγωγή δηλαδή να αρχίσει η Ελλάδα να παράγει για να ζήσει δεν θα σκεφτοσουν αν θα τους πεις όχι…Θα το έλεγες και θα τους έστελνες στο διάολο αλλά εσύ που κρίνεις το Μιχαλολιάκο κρίνε τον τσιπράκο που ψήφισες και σε έφερε εδώ με τις παπαριές,τις ολιγορίες και τα ουαου και φάε σκατά τωρα μέχρι να σε σώσει ο Μιχαλολιάκος.Και ο λαϊκισμός και η προπαγανδα εχει τα όρια της…Αντε καληνυχτα τωρα και αν πεινάσεις τράβα στη βαλαβάνη και στο φιλη γιατι αυτοί έτρεξαν στα ατμ και ΌΧΙ οι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ποντικέ.

  7. Σε τέτοια ξεφτυλισμένα κανάλια, τέτοιες
    ξεφτυλισμένες
    δημοσκοπήσεις αξίζουν
    Hταν 7.00 το απόγευμα της Kυριακής όταν έκλεισαν οι κάλπες.
    Tότε οι εταιρείες δημοσκοπήσεων των καναλιών ANT, MEGA, ALPHA και ΣKAΪ μας έδωσαν τις εκτιμήσεις τους. Kαι τι μας έδωσαν;
    Kαι οι 4(!!) δημοσκοπικές εταιρείες μας έδωσαν 51,5%―52% για το OXI και 48%―48,5% για το NAI.
    OΛEΣ έδωσαν τα ίδια ποσοστά, αφού προφανώς προηγουμένως είχαν προσυννενοηθεί ώστε να μην υπάρχουν διαφορές και αν τελικά υπάρξουν να μοιραστούν όλες το ρεζιλίκι, ένα ρεζιλίκι που το είχαν γνωρίσει έντονα και στις περυσινές Eυρωεκλογές αλλά και στις εκλογές του Iανουαρίου.
    Eχω ξαναγράψει ότι οι εταιρείες δημοσκοπήσεων είναι μία φούσκα, μία τεράστια απάτη που μοναδικό στόχο έχει να δίνει τα αποτελέσματα που εξυπηρετούν συγκεκριμένους καναλάρχες και συγκεκριμένα συμφέροντα.
    Aλλά φίλοι για τα ξεφτυλισμένα αυτά κανάλια που επί μία εβδομάδα έκαναν ανίερη πλύση εγκεφάλου στον ελληνικό λαό για να ψηφίσει το NAI, τέτοιες ξεφτυλισμένες εταιρείες δημοσκοπήσεων αξίζουν.
    NIKOΣ TΣAOYΣHΣ

  8. Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε και το ΟΧΙ θα μείνει ανεξίτηλα γραμμένο. Αν τολμήσουν να προδώσουν το λαό, συμφωνώ απολύτως: ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!

  9. Ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ήταν αφού το ξέραμε ότι θα κάνουν συμφωνία, το λέγανε, συμφωνία χωρίς μνημόνιο δεν γίνεται. Δηλαδή πάρτε λεφτά και όχι μέτρα. Αναρωτιέμαι, το παίζουν χαζοί και προδομένοι ορισμένοι ή τους βγαίνει αυθόρμητα; Τα ρέστα πρέπει να τα ζητήσουμε απο τον ΓΑΠ. Τώρα είναι αργά για δάκρυα. Το τσιβί θα το φάμε αλλά τουλάχιστον όχι με απόλυτα δικούς τους όρους και με κυβέρνηση τεχνοκρατών την οποία είχαν σκοπό να μας επιβάλλουν σύμφωνα με τον Σούλτς αν έβγαινε ναι.

  10. Ο/Η Και ο Μιχαλολιάκος για να πέσει ο Σαμαράς στήριξε ΟΧΙ λέει:

    Πάλι παιχνίδια στην καμπούρα μας έκαναν. Το υπαλληλάκι της Ντόρας έπαιξε για πάρτη της κι αυτή είχε έτοιμη την απαίτηση παραίτησης

  11. καλά ρε, τι παραλήρημα είναι αυτό?
    καλύτερα βάλτε τον ιάσωνα να γράφει

    1. Όπως καταλαβαίνεις(;),δεν είμαι ο μόνος που βλέπει τις φουστιές σας και αυτό διότι η φουστιές σας δεν κρύβονται.Γενικώς είστε μια κατάσταση όπου η φουστιά ξεχειλίζει από παντού.
      Υ.Γ. Τα δικά μου τα βλέπεις παραληρήματα,τώρα βλέπεις και των άλλων ως παραληρήματα…μήπως σου πέρασε από το κενό ανάμεσα στους κροτάφους σου,ότι μπορεί εσύ να είσαι σε παραλήρημα(ρητορικό ερώτημα);

  12. Συμφωνώ κι εγώ και το μετανιωσα που πηγα να ψηφίσω.Οπως διαφαίνεται, ήταν μια απατεωνιά.

    1. Αχ ρε παίδες μια ζωή κορόιδα, τρίτη φορά παραπάει…

  13. Μόνη αληθινή Ελληνική δύναμη η Χρυσή Αυγή!

    Συνταχθεί τε με την Χρυσή Αυγή να πολεμήσουμε το σάπιο κατεστημένο.

    Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

  14. ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕ ΟΛΑ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΥΧΤΑ
    ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΜΕΣΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΑΝΑΓΓΕΙΛΟΥΝ

Comments are closed.