Στην κορυφή η Microsoft στην ανάλυση και απεικόνιση επιχειρησιακών δεδομένων

Κοινοποίηση:
1022_microsoftapoluseis

Οι οργανισμοί οι οποίοι έχουν ως στόχο να βρίσκονται μπροστά από τον ανταγωνισμό αναγνωρίζουν τη σημασία που έχει η επένδυση σε εργαλεία ανάλυσης και απεικόνισης δεδομένων (analytics και data visualization) προκειμένου να εκμεταλλεύονται το μέγιστο από τα εταιρικά δεδομένα τους.

Η ανάγκη για μία σύγχρονη πλατφόρμα που θα προσφέρει γρήγορα και εύκολα πρόσβαση και ανάλυση στα δεδομένα είναι επιβεβλημένη για εταιρείες οποιοδήποτε κλάδου.

Οι διεθνείς αναλυτές παρατήρησαν τις προσπάθειες που κάνει η Microsoft, με αποτέλεσμα η Gartner να τοποθετήσει την εταιρία σε ηγετική θέση, για ένατη συνεχή χρονιά, στο «Magic Quadrant for Business Intelligence and Analytics Platforms». Για πρώτη φορά μάλιστα, η Microsoft έχει τοποθετηθεί πιο ψηλά στον άξονα που αφορά την πληρότητα και το όραμα της πλατφόρμας της.

Σε μια αγορά που εξελίσσεται ραγδαία, με νέες καινοτομίες, η Microsoft με το Power BI αποδεικνύει ότι δεν έχει επικεντρωθεί μόνο στις τρέχουσες ανάγκες, αλλά φέρει και ένα ισχυρό όραμα το οποίο κατοχυρώνει τη θέση της ως μελλοντικός ηγέτης της αγοράς, προστατεύοντας τις επενδύσεις των σημερινών αγοραστών οι οποίοι ξεπερνούν πλέον τους 90.000 οργανισμούς σε περισσότερες από 185 χώρες.

Οι τεχνολογίες πίσω από το Power BI επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν και να μοιράζονται πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, καθώς καθένας μπορεί να αναπτύξει πλούσιες και συναρπαστικές ιστορίες που απεικονίζουν απόλυτα τα δεδομένα του. Επιπλέον, το Power BI αναβαθμίζεται συνεχώς ενσωματώνοντας νέες λειτουργικότητες, δίνοντας νέους βαθμούς ελευθερίας στην επεξεργασία και αναπαράσταση δεδομένων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: