Συναγερμός σήμανε νωρις το πρωί στην πυροσβεστική υπηρεσία που κλήθηκε να παρέμβει σε δυο περιστατικά με διαφορά λίγων μόλις λεπτών.
Πιο συγκεκριμένα φωτιά ξέσπασε σε μπαρ στην οδό Αρτεμησίας στην περιοχή της Αλικαρνασσού. Η φωτιά ξέσπασε κάτω από άγνωστες για την ώρα συνθήκες στις 5.25 το πρωί.
Στο σημείο έσπευσαν τρια οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με τους άνδρες της υπηρεσίας να δίνουν μάχη για να σβήσουν τη φωτιά.
Επίσης σύμφωνα με το cretalive, ένα αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες στις 5.10 το πρωι στις Δαφνές. Στο σημείο έσπευσε ένα όχημα με τρεις άνδρες της πυροσβεστικής που κατάφερε να σβήσει τη φωτιά.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκαν τα δυο περιστατικά διερευνώνται από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής