ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ η σπείρα με τα μέντιουμ «Τα μυστικά της Κατίνας»

Κοινοποίηση:
ImageHandler

Απολογούνται αυτή την ώρα οι πέντε γυναίκες σύμφωνα με τις πηγές από το ρεπορτάζ.  Είχαν αποσπάσει από διάφορους εύπιστους «πελάτες» δεκάδες χιλιάδες ευρώ

Στον 7ο τακτικό ανακριτή οδηγήθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Δευτέρας η πεντάδα των μέντιουμ που πιάστηκε στα «δίχτυα» της αστυνομίας έπειτα από καταγγελίες ανυποψίαστων γυναικών.

Οι τρεις εκτελούσαν ρόλο μέντιουμ, η μια έπαιζε το ρόλο της «ρεσεψιόν» και η πέμπτη ήταν προσωπικό «γενικών καθηκόντων», όπως διαβάζουμε σε άρθρο.

Οι γυναίκες φέρονται να έχουν «αρπάξει» πάνω από 70.000 ευρώ μόνο από δύο θύματά τους, ενώ αυτή τη στιγμή διενεργούνται έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι, οι οποίοι πλήρωσαν αδρά τις… υπηρεσίες που προσέφεραν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. κατι μεντιουμ και κατι αστρολογοι ειναι παρασιτα και θελουν πεταμα στον καιαδα.

Comments are closed.