Στο αρχείο οι αναφορές του εισαγγελέα Εφετών Ι. Αγγελή περί δήθεν παρεμβάσεις στο έργο του!

Κοινοποίηση:
vgeno

Στο αρχείο μπαίνουν οι καταγγελίες του εισαγγελέα Εφετών Ιωάννη Αγγελή περί προσπάθειας παρέμβασης στο έργο του σχετικά με ενέργειες που αφορούσαν υπόθεση του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου.
Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Μανώλης Ρασιδάκης, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής που διενήργησε , εξέτασε περίπου 20 δικαστές και εισαγγελείς οι οποίοι κατά καιρούς ασχολήθηκαν με υποθέσεις του επιχειρηματία και σύμφωνα με πληροφορίες όλοι δήλωσαν ότι δεν επιχειρήθηκε σε καμία περίπτωση παρέμβαση στο έργο τους από οποιονδήποτε εισαγγελικό η δικαστικό λειτουργό, και ειδικότερα από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου η τον διευθύνοντα την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών οποιαδήποτε παρέμβαση.
Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός στο πολυσέλιδο πόρισμα του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «δεν προέκυψαν παντάπασι ενδείξεις η υπόνοιες που να πιθανολογούν έστω τη διάπραξη αξιοποίνων πράξεων εκ μέρους των αναφερομένων εισαγγελικών λειτουργών ως υπόπτων τέλεσης αξιοποίνων πράξεων στις αναφορές του εισαγγελέως Εφετών Ιωάννη Αγγελή».
Πάντως , ο εισαγγελέας εφετών Ιωάννης Αγγελής, σύμφωνα με πληροφορίες , δεν κατέθεσε κατά τη διάρκεια της έρευνας για να υποστηρίξει τις καταγγελίες του, επικαλούμενος διάφορους λόγους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: