Στο πλευρό του Σπηλιωτόπουλου ο γραμματέας της κεντρικής επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέας Τσώκος.

Κοινοποίηση:
tsoxos

Την στήριξη του στον Άρη Σπηλιωτόπουλο εκφράζει ο γραμματέας της κεντρικής επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέας Τσώκος δηλώνοντας  συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αθήνα Μπορείς»… Ο Ανδρέας Τσώκος είναι… απόφοιτος του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος (2006), με μεταπτυχιακές σπουδές στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (2008), όπου και είναι Υποψήφιος Διδάκτορας.

Από το 2007 δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα εκπόνησης Γεωλογικών, Γεωτεχνικών και Περιβαλλοντικών μελετών για τεχνικά έργα, αλλά και στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Έχοντας ξεκινήσει από τα φοιτητικά του χρόνια την ενασχόληση με τα κοινά, είχε την τιμή να διατελέσει Υπεύθυνος της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Γεωλογικού, Υπεύθυνος Οργάνωσης της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ ΑΕΙ Αθήνας, Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, ενώ από το 2013 μέχρι και σήμερα είναι Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ.

 

Δείτε τις απόψεις του για την πολιτική…

 

 -Έχετε ξανασχοληθεί στο παρελθόν με την τοπική αυτοδιοίκηση και τα κοινά και αν ναι, πείτε μας τρία πράγματα που έχετε κάνει για το Δήμο σας; Αν όχι, τότε πείτε μας για ποιο λόγο αποφασίσατε να ασχοληθείτε; 

Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκινά από τα Πανεπιστημιακά μου χρόνια, όταν οι συνάδελφοι μου με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, αναθέτοντας μου την Προεδρία του Συλλόγου Φοιτητών Γεωλογικού του ΕΚΠΑ και θέσεις ευθύνης στην νεολαία της Νέας Δημοκρατίας. Είναι, όμως, η πρώτη φορά που συμμετέχω ως υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές. Εφαλτήριο στάθηκε η πρόταση που μου έγινε για συμμετοχή, αλλά κίνητρο αποδοχής της υπήρξε η φράση του Καζαντζάκη «Ν’ αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω». Ν’ αγαπάς την ευθύνη …

-Για ποιο λόγο αποφασίσατε να ασχοληθείτε με το δήμο της Αθήνας;

 

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας τα τελευταία 7 χρόνια, δραστηριοποιούμενος στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Σόλωνος. Όπως και χιλιάδες άλλοι ελεύθεροι επαγγελματίες, έχω βιώσει τις σκληρές συνέπειες της οικονομικής κρίσης, αλλά και την επιχειρηματική – εμπορική υποβάθμιση διαφόρων περιοχών του κέντρου της Αθήνας. Γνωρίζω τι θα πει να περιμένεις στην ουρά κάποιας υπηρεσίας, τι θα πει να σου μένει στα χέρια «ακάλυπτη» επιταγή πελάτη, τι σημαίνει να πρέπει να επιδιορθώσεις ζημιές μετά από κάποια «πορεία» διαμαρτυρίας που πήρε άλλη τροπή.

Το πλαίσιο ανάπτυξης επιχειρηματικότητας αλλά και o περιορισμός των δυσκολιών–εμποδίων εισόδου, που αντιμετωπίζει ένας νέος άνθρωπος, o οποίος θέλει να κάνει τη «δική» του επιχείρηση, αποτελούν βασική προτεραιότητα, τόσο δική μου, όσο και του συνδυασμού «Αθήνα Μπορείς».

Θεωρώ ότι η Αθήνα πρέπει να ξαναγίνει λειτουργική τόσο για τους κατοίκους της  όσο και για τους εργαζομένους σε αυτήν.

-Γιατί με το συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου; Είναι χρόνια βουλευτής, τι καινούριο έχει να προσφέρει;

 

Οι εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης εμφανίζουν μία σημαντική ιδιομορφία. Σε αντίθεση με τις βουλευτικές εκλογές που κρίνεται ο κάθε υποψήφιος ως άτομο και προσωπικότητα, στις εκλογές για την ανάδειξη των δημοτικών αρχών κρίνεται το σύνολο του Συνδυασμού ως ομάδα. Η επί χρόνια παρουσία του Άρη Σπηλιωτόπουλου στα κοινά τού προσδίδει μια διοικητική και οργανωτική πείρα, που συνετέλεσε στη δημιουργία μίας πραγματικά «δυνατής» ομάδας, ικανής να σταθεί απέναντι στα τρέχοντα προβλήματα και τις ανάγκες των πολιτών.

Στο ψηφοδέλτιο περιλαμβάνονται νέοι άνθρωποι, ενεργοί στην επαγγελματική ζωή και στα κοινωνικά δρώμενα. Επίσης, υπάρχουν υποψήφιοι με εμπειρία στα αναπτυξιακά προγράμματα και την ελεύθερη αγορά, καθώς το μεγάλο στοίχημα της επόμενης δημοτικής αρχής είναι η δημιουργία του πλαισίου ανάπτυξης επιχειρηματικότητας και δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.

 

-Πού οφείλεται κατά τη γνώμη σας η αποστροφή των νέων στην πολιτική;

 

Στον ξύλινο λόγο, στην έλλειψη συνεννόησης του πολιτικού κόσμου έστω για τα αυτονόητα, στην υπερίσχυση της «πολιτικής» έναντι της «τεχνοκρατικής» αντίληψης, στην αδυναμία του πολιτικού κόσμου να λύσει τα προβλήματα της καθημερινότητας στη ρίζα τους. Στην πραγματικότητα, όμως, δεν πρόκειται περί αποστροφής, καθώς, όταν τους δίνεται η δυνατότητα, εκφράζονται πολιτικά και μάλιστα δυναμικά. Πρόκειται περισσότερο για μία καχυποψία, μία τάση πρώτα να δουν «έργα» και μετά να εμπιστευτούν. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο πολιτικός κόσμος για τους νέους έχει χάσει το «τεκμήριο της αθωότητας» και πρέπει πλέον να «κερδίσει» την εμπιστοσύνη τους.

Ρόλος όλων μας, των νέων ανθρώπων που ασχολούμαστε με τα κοινά, ανεξαρτήτως πολιτικού χώρου προέλευσης, είναι και αυτός: να αποδείξουμε με πράξεις πως η «πολιτική» έχει περιεχόμενο με επίκεντρο τον άνθρωπο–τον πολίτη. Ο καθολικός μηδενισμός του συνόλου του πολιτικού κόσμου δεν αποτελεί λύση, αλλά αντίθετα δεν επιτρέπει σε νέους και αξιόλογους υποψηφίους να δώσουν το δικό τους στίγμα και να πετύχουν τις παρεμβάσεις που μπορούν να φέρουν την αλλαγή.

-Τι πιστεύετε ότι μπορούν να προσφέρουν «τα λαμπερά ονόματα» που προέρχονται από τους χώρους της τηλεόρασης, της μουσικής κ.ά. στη λειτουργία των δημοτικών αρχών;

 

Είναι, δυστυχώς, φαινόμενο της εποχής μας να κρίνουμε επιφανειακά ανθρώπους και καταστάσεις. Είναι προς όφελος όλων μας, όμως, να αντιμετωπίζουμε τους ανθρώπους με βάση τις απόψεις, τις θέσεις και το έργο τους. Η επαγγελματική ενασχόληση του καθενός δεν μπορεί να αποτελεί ούτε εμπόδιο, ούτε μέσο διευκόλυνσης για την ανάδειξή του στα δημοτικά όργανα.
Εμπόδιο, όμως, ή λόγος εμπιστοσύνης πρέπει να αποτελούν η δέσμευση, το όραμα και οι απόψεις που κάθε υποψήφιος έχει ή δεν έχει. Είμαι εκ προοιμίου αντίθετος με τις υποψηφιότητες που στόχο έχουν απλά να δώσουν κακώς εννοούμενη «αίγλη» και «λάμψη» στον όποιο δημοτικό συνδυασμό. Χαίρομαι, όμως, που στο συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου, «Αθήνα Μπορείς», έχει καταστεί δυνατή η συμμετοχή ανθρώπων από τους ανωτέρω αναφερόμενους χώρους οι οποίοι ενσωματώνουν ταυτόχρονα ουσία και περιεχόμενο.

-Με δεδομένο ότι οι περισσότεροι Δήμοι παρουσιάζουν οικονομικά ανοίγματα και σε αρκετές περιπτώσεις υπέρογκα χρέη, εσείς που θα βρείτε τα χρήματα για να αναπτύξετε το πλάνο που έχετε για την περιοχή σας; 

Δεν πιστεύω στις γρήγορες λύσεις. Οι «επιτυχίες» χρειάζονται δουλειά, προσπάθεια και υπομονή. Επί σειρά ετών λειτουργούσαμε με «δανεικά» και τώρα καλούμαστε να παράγουμε πλεονάσματα προκειμένου να χρηματοδοτήσουμε την κοινωνική μας πολιτική αλλά και να καλύψουμε τα χρέη. Ο δρόμος για την επίτευξη αυτών είναι: α) η προσέλκυση επιχειρηματικότητας με έδρα τον Δήμο μας, β) η επέκταση των υποδομών τουρισμού, γ) η δημιουργία ελκυστικών συνθηκών για την επιστροφή των Αθηναίων από τα προάστια στις παραδοσιακές εστίες και γειτονιές τους.

-Θεωρείτε ότι μπορεί να σταματήσει η οικονομική εξάρτηση των δήμων από την κεντρική εξουσία; με ποιους τρόπους;

 

Ένα σύγχρονο μίγμα πολιτικής για την τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να περιλαμβάνει την αποτελεσματική και παραγωγική λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου αλλά και την παρέμβαση σε τομείς που μέχρι σήμερα ήταν ζήτημα της κεντρικής διοίκησης. Η ανάπτυξη πλαισίου επιχειρηματικότητας, η προστασία της ομαλής λειτουργίας των επιχειρήσεων για τον εμπορικό κόσμο, η διασφάλιση και επέκταση των θέσεων εργασίας, η διασφάλιση της αξίας των περιουσιών των πολιτών από την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στις γειτονιές της Αθήνας και η δημιουργία σύγχρονων εργαλείων που θα συμβάλλουν στην οικονομική αυτοτέλεια του δήμου, αποτελούν κάποιους ενδεικτικούς τομείς παρέμβασης.

Όλα τα ανωτέρω, όμως, σχετίζονται άμεσα και με την εισροή πόρων στους Δήμους. Μόνο μέσα από τέτοιες δράσεις μπορεί να πάψει η εξάρτηση από τους πόρους της κεντρικής εξουσίας, οι οποίοι είναι περιορισμένοι. Επίσης, πρέπει να γίνει κατανοητό πως είναι θεμιτό ο δήμος να ασκεί επιχειρηματικότητα, αρκεί τα όποια «κέρδη» προκύπτουν να προορίζονται για την κοινωνική του πολιτική … και όσο μεγαλύτερη είναι η κερδοφορία αυτή, τόσο μεγαλύτερη και αποτελεσματικότερη θα είναι η κοινωνική μας πολιτική.

-Κάποιοι προσπαθούν να προσδώσουν πολιτικά χαρακτηριστικά στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Θεωρείτε ότι προσφέρονται για τέτοιου είδους αξιοποίηση;

 

Εξ’ ορισμού κάθε είδους εκλογές λαμβάνουν πολιτικά χαρακτηριστικά. Συνήθως στην Ελλάδα δεν είναι, όμως, οι πολίτες που προσδίδουν πολιτικά χαρακτηριστικά, αλλά οι εκπρόσωποι κάποιων πολιτικών κομμάτων, που επιθυμούν μέσα από τις όποιες εκλογικές διαδικασίες να δώσουν τις ερμηνείες που τους «εξυπηρετούν». Στην πραγματικότητα, όμως, στις επερχόμενες εκλογές δεν θα καθοριστεί η κεντρική πολιτική κατεύθυνση της χώρας, αλλά η καθημερινότητα και η ποιότητα ζωής όλων μας, εκεί που ζούμε και εργαζόμαστε, στις γειτονιές μας.

Μπορεί η κα. Ρένα Δούρου να δηλώνει μετά παρρησίας ότι αλλιώς μαζεύουν τα σκουπίδια οι «αντιμνημονιακοί δήμαρχοι» έναντι των συναδέλφων τους, αλλά δεν έκανε τον κόπο να τα μαζέψει μία μέρα η ίδια, για να αποδείξει τα λεγόμενα της. Κρίνω πως οι πολίτες έχουμε χορτάσει από τα «μεγάλα λόγια», που εύκολα λέγονται και εξίσου εύκολα ξεχνιούνται από αυτούς που τα εκστομίζουν. Η εποχή μας προσφέρεται για πράξεις, οι οποίες δεν επιδέχονται «πολιτικής ερμηνείας», γιατί και οι ανάγκες των πολιτών δεν είναι πρωτίστως πολιτικές … αλλά επιτακτικές και καθημερινές.

Ποια η αίσθησή σας για το αποτέλεσμα με δεδομένο ότι η κεντροδεξιά κατεβαίνει διασπασμένη;

Ο συνδυασμός του Άρη Σπηλιωτόπουλο «Αθήνα Μπορείς» καταγράφει μία σταθερά ανοδική τάση και αυξάνει την απήχησή του στους κατοίκους της πόλης, πείθοντας ότι οι προτάσεις και οι ιδέες μας, αποτελούν τη βασική εναλλακτική πρόταση για το Δήμο. Στις λίγες μέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές, καθένας από τους Υποψηφίους πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στην πόλη και τους πολίτες της.

Ο κ. Κακλαμάνης έχει τη δική του ιστορία τόσο στο πολιτικό γίγνεσθαι, όσο και στα πεπραγμένα του Δήμου Αθηναίων. Θέλω να πιστεύω πως όλοι συμφωνούμε στο ότι είναι προς το συμφέρον της πόλης μας να μην συνεχιστεί για δεύτερη θητεία, η «κακή» δημαρχία του κ. Καμίνη. Με βάση την παραδοχή αυτή, θα αποτελούσε πράξη πολιτικής γενναιότητας για όποιον υποψήφιο υπολειπόταν σήμερα σημαντικά, να επιλέξει τη «σύμπλευση» δυνάμεων και με βάση τα μέχρι στιγμής δημοσκοπικά ευρήματα, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος αποτελεί την επικρατέστερη επιλογή για να αντιμετωπίσει τον κ. Καμίνη στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Σε κάθε περίπτωση είναι σαφές πως αν η κεντροδεξιά κατέβαινε ενωμένη, αυτή τη στιγμή θα υπήρχαν βάσιμες ελπίδες να κερδίσει και πάλι το δήμο της Αθήνας.

Γιατί Σπηλιωτόπουλο και όχι Κακλαμάνη;

Δυστυχώς ή ευτυχώς, η πολιτική σκηνή στην Ελλάδα παραμένει προσωποπαγής. Σε αντίθεση όμως με τις βουλευτικές εκλογές που κρίνεται ο υποψήφιος ως «μονάδα» και προσωπικότητα στα πλαίσια ενός συνδυασμού, στις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης κρίνεται το σύνολο του συνδυασμού ως ομάδα.

Στην ομάδα του Άρη Σπηλιωτόπουλου συμπεριλήφθηκαν νέοι άνθρωποι, ενεργοί στην επαγγελματική ζωή και στα κοινωνικά δρώμενα, αλλά και με εμπειρία από αναπτυξιακά προγράμματα και την ελεύθερη αγορά, διαμορφώνοντας ένα σύνολο ικανό να σταθεί απέναντι στα τρέχοντα προβλήματα και τις ανάγκες των πολιτών.

Όλα αυτά συνετέλεσαν στην επιθυμία μου να συνδράμω και εγώ με τις γνώσεις και τα βιώματα μου, σε συνδυασμό με την ομάδα που κρίνω πως διαθέτει το όραμα, τη νεανική φρεσκάδα, αλλά και την τεχνογνωσία να διαχειριστεί το μέλλον της πόλης μας.

 

-Ποιες θα είναι προτεραιότητες σας για την Αθήνα, σε περίπτωση εκλογής σας;

 

Δεν επιζητώ κάτι εξωπραγματικό, αλλά μια επανάσταση της κοινής λογικής. Στη πρώτη θέση βρίσκεται η στήριξη και περαιτέρω ανάπτυξη των κοινωνικών δομών του Δήμου, καθώς έχει αυξηθεί, λόγω οικονομικής κρίσης, ο αριθμός των συμπολιτών μας που χρειάζεται τη βοήθειά μας. Επιπροσθέτως, στις πρώτες μου προτεραιότητες είναι η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, ειδικά των νέων, και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, που αποτελούν τον ασφαλέστερο δρόμο για την ανάπτυξη αυτού που ονομάζουμε αστική «γειτονιά». Και φυσικά, η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στις συνοικίες μέσω δράσεων καθαριότητας και ενίσχυσης της πολιτιστικής κληρονομιάς της πρωτεύουσας.

-Ποια κατά τη γνώμη σας είναι τα τρία σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή o Δήμος σας; 

Ο Δήμος της Αθήνας, λόγω του εύρους του αλλά και των πολλαπλών χρήσεων – δράσεων σε αυτόν, αντιμετωπίζει πολλαπλά προβλήματα. Άλλη ιεράρχηση έχουν οι μόνιμοι κάτοικοι, άλλη οι επαγγελματίες και διαφορετική οι επισκέπτες. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε κανένα από τα προβλήματα άλυτο, καθώς όλα μαζί αποτελούν ένα πολυδιάστατο σύμπλεγμα. Προσωπικά, αν πρέπει να απαντήσω επιγραμματικά, θα σταθώ στην ασφάλεια, την καθαριότητα και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.

-Ποιο είναι το πλάνο παρέμβασης της παράταξής σας για την αντιμετώπιση ζητημάτων όπως η φτώχεια, η ανεργία, οι ελλείψεις στο κοινωνικό κράτος και στη δημόσια υγεία; 

Η τοπική αυτοδιοίκηση καλείται, λόγω όξυνσης μίας σειράς κοινωνικών προβλημάτων, να λειτουργήσει παράλληλα με την κεντρική κυβέρνηση, συν-διαμορφώνοντας το πλαίσιο αντιμετώπισης των ζητημάτων που αναφέρετε. Η κρίση απέδειξε ότι οι δύο βαθμοί αυτοδιοίκησης στάθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δίπλα στον συνάνθρωπο μέσω των διαφόρων δικτύων κοινωνικής μέριμνας και φροντίδας. Οι γείτονες, οι φίλοι, οι συγγενείς δεν είναι «αριθμοί», αλλά κυριολεκτικά και μεταφορικά οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας που μας έχουν ανάγκη.

Η κεντρική φιλοσοφία της παράταξής μας έγκειται στην καλλιέργεια των αναπτυξιακών χαρακτηριστικών της Αθήνας, στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και του τουρισμού, που θα επιτρέψουν στους πολίτες να αντιμετωπίσουν την ανεργία και τη φτώχεια αλλά και στη δημοτική αρχή να εξασφαλίσει πόρους για την κοινωνική μέριμνα.

-Δικαίως ή αδίκως πιστεύετε ότι ακούν οι δήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι τα προβλήματα της καθημερινότητας των Ελλήνων πολιτών; 

Δικαίως ακούν όλα τα προβλήματα των Ελλήνων πολιτών, αδίκως, όμως, οι τελευταίοι περιμένουν λύση για το σύνολο των προβλημάτων αυτών από τους δημάρχους και τους δημοτικούς συμβούλους. Αποτελεί μία ακόμα έκφραση της κρίσης, η διογκούμενη αμφισβήτηση και δυσπιστία μίας μερίδας των πολιτών απέναντι στο σύνολο όσων ασχολούνται με τα κοινά. Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει το δικό της μερίδιο ευθύνης στα προβλήματα των πολιτών και σε αυτά πρέπει να επικεντρωθεί.

-Πιστεύετε ότι οι πολίτες πρέπει να έχουν ρόλο και λόγο στη λήψη των αποφάσεων που παίρνει η τοπική αυτοδιοίκηση;

Πιστεύω σε μία τοπική αυτοδιοίκηση των πολιτών, για τους πολίτες. Ποιος ο λόγος ύπαρξής της, αν οι πολίτες δεν έχουν ρόλο και λόγο στη λήψη αποφάσεων; Πιστεύω στις δομές συμμετοχικής δημοκρατίας και στην άμεση λογοδοσία των αρχών στους πολίτες.  Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, σκοπεύω να εισηγηθώ στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο τη διενέργεια διαμερισματικών δημοψηφισμάτων προκειμένου η λύση να έρχεται από τους ίδιους τους πολίτες. Δεν τα φάγαμε όλοι μαζί, αλλά όλοι μαζί θα διορθώσουμε την κατάσταση…

-Περιγράψτε μας ένα σημαντικό χαρακτηριστικό σας που δεν το έχουν οι άλλοι υποψήφιοι.

Κάθε συνδυασμός είναι σαν μια ομάδα ποδοσφαίρου. Ο κάθε υποψήφιος έχει τέτοια χαρακτηριστικά ώστε δουλεύοντας ομαδικά να προκύψει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι επιλογές του Άρη Σπηλιωτόπουλου έχουν γίνει με γνώμονα τη συγκέντρωση των καλύτερων δυνατών προσωπικοτήτων. Ως εκ τούτου δεν διεκδικώ τη «μοναδικότητα» κάποιου χαρακτηριστικού. Αν, όμως, με ρωτάτε για τα χαρακτηριστικά για τα οποία θα ήθελα να με θυμούνται μετά από μία τυχόν θητεία μου στο Δήμο: Ακεραιότητα, εργατικότητα και φαντασία ώστε να αλλάξει η Αθήνα στην πράξη.

-Κοιτώντας στα μάτια έναν άνεργο συμπολίτη σας τι θα του λέγατε (σε πρώτο ενικό) για να τον πείσετε να σας ψηφίσει;

Όσο και αν πω ότι καταλαβαίνω το τι αισθάνεσαι, θα είναι ψέμα. Όσο και αν πω ότι καταλαβαίνω το τι περνάς και πως τα βγάζεις πέρα, θα είναι ψέμα. Μόνο όποιος έχει βρεθεί στη δική σου θέση μπορεί να σε καταλάβει. Η ανεργία σου δεν μπορεί να είναι ζήτημα προς διαπραγμάτευση στις εκλογές. Δεν σου ζητώ να με ψηφίσεις λόγω της προτεινόμενης υλοποίησης δράσεων για την δημιουργία θέσεων εργασίας. Η δημιουργία εξάλλου προοπτικών ανάπτυξης και η δημιουργία θέσεων εργασίας είναι στα πλάνα όλων των Δημοτικών Συνδυασμών. Ευθύνη του καθενός, όμως, είναι να επιλέξει αυτούς που θεωρεί ότι μπορούν να τα εφαρμόσουν καλύτερα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: