Στο πολυτελές ξενοδοχείο Capella, στο νότιο νησί Σεντόσα της Σιγκαπούρης θα πραγματοποιηθεί η ιστορική Σύνοδος Κορυφής ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τον Κιμ Γιονγκ Ουν, όπως έχει ήδη ανακοινώσει επισήμως ο Λευκός Οίκος.
Η συνάντηση έχει οριστεί για την 12η Ιουνίου στις 9 το πρωί τοπική ώρα και ήδη άνδρες της ασφάλειας και των δύο ηγετών έχουν αποκλείσει την περιοχή.
Το ξενοδοχείο έχει 112 δωμάτια, τα οποία θα διατεθούν στις διπλωματικές αντιπροσωπείες και την ασφάλεια του Ντόναλντ Τραμπ και του Κιμ Γιονγκ Ουν.
Ωστόσο, δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί εάν ο Αμερικανός πρόεδρος και ο Βορειοκορεάτης ομόλογος του θα διανυκτερεύσουν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο ή σε κάποιο άλλο, το οποίο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό.
Το ξενοδοχείο Capella, έχει μακρά ιστορία καθώς χτίστηκε το 1880 και σε αυτό διέμεναν μέλη του Βασιλικού Ναυτικού και Αεροπορίας.


