Στρατούλης: “Μας αιφνιδίασε το αποτέλεσμα…”

Κοινοποίηση:
stratoulis

Για την αποτυχία της Λαϊκής Ενότητας να εισέλθει στη Βουλή μίλησε… το πρωί της Δευτέρας ο Δημήτρης Στρατούλης, παραδεχόμενος πως το κόμμα του αιφνιδιάστηκε από το αποτέλεσμα των εκλογών.

Μιλώντας το πρωί σε τηλεοπτικό σταθμό, ο κ. Στρατούλης εκτίμησε πως το τελευταίο Σαββατοκύριακο δημιουργήθηκε ένα «ρεύμα στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ», ωστόσο, επισήμανε ότι η Λαϊκή Ενότητα θα συνεχίσει τον αγώνα της, διαβεβαιώνοντας πως ακόμη κι αν στις 14 Αυγούστου, που ψηφιζόταν το μνημόνιο στη Βουλή, γνώριζε το αποτέλεσμα των εκλογών, θα καταψήφιζε και πάλι το μνημόνιο.

«Πιστεύουμε πως το επόμενο διάστημα εάν έχουμε μια ουσιαστική, αποτελεσματική αντιπολίτευση μπορούμε να είμαστε ο φορέας υποδοχής δυσαρεστημένων λαϊκών στρωμάτων από τις πολιτικές που θα εφαρμοστούν», είπε χαρακτηριστικά.

«Αρκεί», όπως επισήμανε, «να μην κάνουμε μόνο αντιπολίτευση αλλά να έχουμε ένα σαφές στίγμα του τι ακριβώς θέλουμε και τι εναλλακτική λύση προτείνουμε για τη χώρα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Κ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΩΠΑ ΩΠΑ??? ΓΛΥΤΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Κ ΜΕΤΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ Κ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΣΤΕ Κ ΤΗΝ ΧΡ ΑΥΓΗ ΝΟΙΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ Κ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΤΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ

  2. ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Κ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΤΟΒ\Ν ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΩΠΑ ΩΠΑ ΓΛΥΤΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Κ ΜΕΤΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ Κ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΣΤΕ Κ ΤΗΝ ΧΡ ΑΥΓΗ

  3. Μην στεναχωριέσε κουμουνι γιατι μπορει στο τέλος εσεις να γλύτωσετε τις κλωτσιες .

Comments are closed.