Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού έξω από τον ΣΚΑΪ-Άρχισαν τα όργανα να παίζουνε για σένα…Βαγγέλα!

Κοινοποίηση:
marinakis-opadoi-olympiakou

Διαδήλωση με…ειρηνικές διαθέσεις υποστηρίζουν πως διοργανώνουν απόψε έξω από τις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ οι σύνδεσμοι οπαδών του Ολυμπιακού.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

“Το αποψινό βράδυ είναι ξεχωριστό για την Ολυμπιακή Οικογένεια. Διότι όλοι μαζί, η Θύρα 7, η ΠΕΦΟ, οι Βετεράνοι του Θρύλου έχουν δώσει ραντεβού με τον κόσμο της ομάδας σε αυτή την συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από τον ΣΚΑΪ, στις 22:00.

Τα μέλη του Porto Leone έστειλαν το μήνυμά τους προς όλους τον κόσμο της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας. Να μην λείψει κανείς από εκεί διότι αυτή η ειρηνική πορεία που θα κάνουν προς τον ΣΚΑΪ έχει ως στόχο να επιστρέψουν τη λάσπη που εκτοξεύεται από εκεί προς τον Θρύλο.

Κι όπως αναφέρουν: “Μάγκες λίγο την προσοχή σας. Το βράδυ είναι σημαντικό να πάμε όλοι στο κάλεσμα που έχουν κάνει η ΘΥΡΑ 7, η ΠΕΦΟ και οι Βετεράνοι του ΘΡΥΛΟΥ. Δεν επιτρέπεται συνδεσμίτης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να μπορεί να έρθει και να μην έρθει.

Ελάτε όλοι μαζί να κάνουμε μια ειρηνική πορεία προς το ΣΚΑΙ και να επιστρέψουμε την λάσπη που εκτοξεύεται από εκεί προς το σύλλογο μας. Η αλήθεια είναι ότι κάνουμε τα κορόιδα τόσο καιρό και αδιαφορούμε στο πόλεμο και στην λάσπη…σε όλα όμως υπάρχει και ένα όριο…

Σήμερα το βράδυ ΔΕΝ πάμε να σπάσουμε , ούτε να κάψουμε το ΣΚΑΙ…Άλλωστε θα υπάρχει και κόσμος μέσα που δεν φταίει. Απόψε δεν πάμε να γίνουμε με ΜΑΤ, δεν είναι αυτό που εμείς θέλουμε από αυτήν την πορεία… Αυτό το θέλουν οι εχθροί μας και δεν πρέπει να τους επιβεβαιώσουμε.

Απόψε το βράδυ διαδηλώνουμε ειρηνικά στο κέντρο εκτόξευσης λάσπης και συκοφαντίας προς το σύλλογό μας. Ελάτε το βράδυ να περπατήσετε μαζί με τους βετεράνους, ΘΡΥΛΟΥΣ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ σε αυτήν την μοναδική πορεία της κόκκινης οικογένειας.. .Ελάτε μαζί μας να επιστρέψουμε την λάσπη”.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. gayro επιστήμονες του εκτοστολικού… από παλιά…

  2. ΣΙΓΑ ΡΕ , ΟΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΕΙΣΤΕ ?? η ΒΑΖΕΛΟΙ?? ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ , Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ . ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ , ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ?? ΣΑΣ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ , ΣΑΣ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ?? ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΠΑΟ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ , ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ:.

  3. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΜΑ…ΟΠΑΙΧΝΙΔΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΑΝΑΒΟΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΑΝΙΚΟΥ ΜΥΑΛΟΥ…….ΞΥΠΝΑΤΕ ΧΑΙΒΑΝΙΑ……

  4. ΤΥΠΙΚΟΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ. ΕΔΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ.

  5. Η πραγματικότητα ξεπερνάει τη φαντασία.. Οι έλληνες των 300-400 ευρώ πάνε σε πορεία διαμαρτυρίας για τον Μαρινάκη.. Είναι σαν ψέμα..

  6. Το πρακράτος Μαρινακη με τους πληρωμένους γάβρους που…κια απο τρούμπα – γρήγορα ενα RPG στην κω…ίδα του Βαγγέλα

  7. Αυτα διαβαζεις και λες οτι χανεται και καθε τελευταια ελπιδα.
    Οι περισσοτεροι που θα πανε ανεργοι ειναι ή παίρνουν χαρτζιλίκι απο τον Μαρινάκη, για τη φτώχεια τους όμως δεν βγήκαν να διαμαρτυρηθούν;

    Ζήτω ο θρυλος, αγοραζω και ενα πιτμπουλ, φοραω και μια φορμα και εγινα μαγκιτης

  8. Τον κακό τους τον καιρό….Αντί να κάνουν καμιά πορεία για τους γονείς τους και τους ίδιους που είναι άνεργοι και πεθαίνουν τις πείνας οι μπετόβλακες κάνουν πορείες για την ομάδα τους.Μετά μας φταίνε οι σαμαράδες και οι βενιζέλοι. Αι σιχτίρ!!!!!!!!!!!!

  9. Ψαροπιτουρα τρεχατε θαχει και γαβρο τηγανιτο να διαμαρτυροσασταν ετσι και για το ξεπουλημα της ελλαδας,τηλεκατευθυνωμενα χαζοπροβατα.

  10. Αν θεωρουν πως ριχνει λάσπη στον ΟΣΦΠ ο σκάι ας κανουν μηνύσεις Εμενα αυτο μου φαινεται μεσο πίεσης και εκφοβισμου στον σκαι,

  11. καλά κανουν με τον αφραγκούζο που τα πέρνει από τη ναζιστικη γερμανία

Comments are closed.